Connect with us

Revistateo.ro

mama

Stiri

„Platit in dragoste”: O LECTIE DE VIATA cum doar o MAMA poate sa ofere!

Cat valoreaza dragostea de MAMA? Iata o poveste care sa ne fie lectie de viata pentru ceea ce inseamna MAMA pentru fiecare dintre noi!

Dupa ce si-a facut lectiile, fiica, in varsta de 8 ani, s-a dus sa isi ajute mama la treburile casnice. Au facut impreuna casa luna, apoi au pregatit ceva de mancare. Jumatate de ora mai tarziu, femeia a observat ca fiica ei scria ceva intr-o agenda. Curioasa, a intrebat-o: „Ce notezi acolo?”

Fetita i-a raspuns ca face… „nota de plata”. Mama a ras un pic, insa cand a vazut lista copilului a ramas SOCATA: „Pentru ca am sters praful: 1 leu, pentru ca am strans jucariile din camera mea: 1 leu, pentru ca am impachetat hainele: 1 leu”. Suma de 3 lei nu era deloc mare, insa a dorit sa ii ofere fiicei ei o lectie pe care nu o va uita niciodata…

I-a multumit fetitei si i-a dat cei 3 lei „datorati”. Apoi a rugat-o sa o lase sa scrie ceva in agenda.

CITESTE SI: Aceasta mama este in faza terminala de cancer, insa se asigura ca fiica ei nu o va uita niciodata

VEZI SI: 5 lucruri pentru care o mama nu trebuie sa isi ceara scuze

Mama a notat: „Pentru ca te-am purtat 9 luni in burta: nu imi datorezi nimic. Pentru ca te-am tinut in brate cand plangeai, pentru toate jucariile si hainele tale, pentru toate noptile nedormite, pentru ca te-am curatat, ti-am sters nasul, am spalat hainele murdare: nu imi datorezi nimic.” A adaugat: „Calculeaza si vei afla ca dragostea este nepretuita si nu cere nimic inapoi”.

Fetita a izbucnit in lacrimi, s-a dus repede in camera ei, a luat cei 3 lei pe care i-a cerut si i-a dat mamei. A luat agenda si a scris mare: „Platit in dragoste”. Asa a aflat cea mai importanta LECTIE, pe care doar o MAMA o poate oferi: dragostea valoreaza TOTUL.

CITESTE SI: Reactia uimitoare a unor parinti cand isi tin prima oara copilul in brate

AFLA POVESTEA UNOR PARINTI CARE NU ISI VOR MAI VEDEA FETITA! EMOTIONANT!

Sursa foto: homeschoolinghelp.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top