Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ploaia de meteori care SCHIMBĂ VIEȚILE zodiilor. Ce se întâmplă cu Racii, Gemenii și Fecioarele

Până la data de 10 decembrie, vom fi martorii unui eveniment astronomic atent analizat și de astrologii din întreaga lume. Ploaia de meteori Tauridele de Sud se va intensifica mai ales la mijlocul acestei luni până spre începutul lunii decembrie.

Ploaia de meteori Tauridele de Sud vine cu schimbări în viețile zodiilor

Ploaia de meteori Tauridele de Sud le aduce Berbecilor mai multă încredere în forțele proprii, mai multă determinare în toate acțiunile legate de locul de muncă. Au parte din 5 și până pe 28 noiembrie de situații favorabile din punct de vedere financiar.

Chiar și cele mai dificile tranzacții s-ar putea transforma în niște simple schimbări monetare, așa că e indicat să nu-și facă prea multe scenarii. Dacă va fi să piardă bani, îi vor câștiga repede la loc.

Taurii vor trebui să muncească mai mult pentru a obține lucruri care în dățile trecute nu presupuneau cine știe ce efort. Taurii sunt extrem de concentrați pe tot ce ține de muncă, iar poziția Lunii în harta lor astrală în avantajează.

Gemenii se așteaptă la omagii atât acasă cât și la serviciu. Lucrurile nu vor sta deloc așa în perioada următoare. Vor avea parte de multe dușuri reci, numai bune să îi trezească la realitate.

Din punct de vedere sentimental, vor exista anumite schimbări esențiale în viața lor. Vor face tot posibilul să nu se lase copleșiți, deși e foarte greu mai ales când iubesc nebunește.

Racii nu o vor duce extraordinar de bine din punct de vedere financiar. Au de făcut multe alegeri, multe compromisuri. Trebuie să fie sinceri cu ei înșiși și apoi totul se va rezolva pas cu pas.

CITEȘTE ȘI: Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – INTEGRAL

HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2017

Leii sunt afectați de ploaia de meteori în sectorul lor amoros. Cineva s-ar putea să încerce să bage strâmbe în relația lor de iubire. Trebuie să fie atenți la ce spun și ce fac pentru că e o perioadă în care totul se poate interpreta greșit.

Au de făcut multe concesii și în ceea ce privește anumite relații cu rudele apropiate sau ceva mai îndepărtate. Anumite aspecte ale trecutului revin în prezent ca un bumerang.

Fecioarele vor fi marcate de fenomenul astronomic în sens pozitiv. Se vor redescoperi și vor găsi, în sfârșit, calea care să le permită să facă ce le place, dar și ce le aduce avantaje financiare.

Balanțele vor trăi sub semnul imprevizibilului toată luna aceasta, dar și în primele zile ale lunii decembrie. Vor fi multe perioade în care nu vor înțelege ce li se întâmplă. Misterul își va face simțită prezența în viața lor.

Scorpionii se vor concentra la rezolvarea problemelor care țin de casă. Acești nativi sunt încurajați să facă schimbări în locuința lor.

Săgetătorii vor avea multe întâlniri karmice. Anumite persoane providențiale le vor apărea în cale oferindu-le sfaturi interesante de viață.

Capricornii vor câștiga o mică avere. Ploaia de meteori le dă energia necesară și ambiția să deschidă o afecere nouă.

Vărsătorii vor fi tentați să încerce o schimbare de look. Poate că asta le mai poate ridica moralul și așa căzut de la mijlocul acestui an. Nu este deloc exclus să își găsească marea iubire la începutul lunii decembrie.

Peștii se vor simți ușor neglijați de cei din jur. În unele situații vor fi îndreptățiți să se simtă așa, în altele paranoia își va spune cuvântul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top