Connect with us

Revistateo.ro

Polemica momentului: Britney Spears - PHOTOSHOP sau OPERAȚII ESTETICE?

Stiri

Polemica momentului: Britney Spears – PHOTOSHOP sau OPERAȚII ESTETICE?

Este cu adevărat Britney Spears pe noua copertă a revistei Men s Health din Statele Unite? Este întrebarea pe care și-o pun mulți jurnaliști de câteva zile, de când coperta revistei a văzut lumina zilei.

Cântăreața a depășit de mult problemele cu drogurile și alcoolul și acum este fericită alături de un nou iubit, acestea părând a fi ingredientele pentru recuperarea parcă prea magnifică a vedetei. Despre folosirea Photoshopului în exces în reviste s-a vorbit mult și se vorbește în continuare. Abdomenul de invidiat pe care ni-l arată Britney Spears pe coperta de sport și nutriție pentru bărbați s-ar putea să nu fie unul natural.

CITEȘTE ȘI: EL ESTE NOUL IUBIT AL LUI BRITNEY SPEARS

Cei care au analizat în detaliu fotografia spun că ori este vorba de Photoshop ori vedeta a trecut pe la chirurgia estetică în ultima vreme. Curioșii care au văzut această copertă (revista apărând pe piață în ianuarie 2015) spun că s-ar putea să fie vorba despre corpul lui Heidi Klum la mijloc, având în vedere asemănările zdrobitoare. Vezi și tu mai jos coperta și trage o concluzie.

Polemica momentului - Britney Spears PHOTOSHOP sau operatii estetice

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top