Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Politistul mort, in IMAGINI UNICE. Videoclipul cu Bogdan care a devenit viral dupa tragedie

Lacrimi si durere dupa moartea unuia dintre cei mai buni politisti pe care i-a avut Romania. Bogdan, un tanar de 28 de ani din Bucuresti, a facut eforturi mari pentru a-i proteja pe ceilalti de raufacatori.

Din nefericire, drumul sau in viata a incetat mult prea devreme.

SINGURUL VIDEOCLIP CU POLITISTUL MORT. Bogdan Cosmin Gigina mai avea multe de facut in meseria sa. Acesta a murit martea aceasta (n.r.: 20 octombrie 2015) dupa ce a intrat in groapa cu motocicleta de serviciu.

Acesta facea parte din garda oficiala a ministrului de Interne, Gabriel Oprea, fiind chiar deschizatorul coloanei.

„Politistul se afla intr-o coloana oficiala a domnului viceprim-ministru Gabriel Oprea, era deschizator. Am vorbit cu colegii lui care mi-au spus asta.

CITESTE SI: “Sunt ŞOCAT! E absolut INACCEPTABIL să tratezi în acest fel refugiaţii!” Un tsunami de reacţii după confruntările dintre imigranţi şi poliţiştii maghiari

CITESTE SI: Angela Merkel critica Romania. Declaratia care nu ii va placea deloc lui Klaus Iohannis

Asa s-a intamplat ce s-a intamplat. In primul rand motocicleta nu trebuia scoasa in strada pe o asemenea vreme, erau 10 grade Celsius si ploua. Conducerea profesionala a Politiei Rutiere nu trebuia sa scoata motocicleta sub 15 grade Celsius si pe ploaie.

Aveau suficiente masini, circa 5.100 pe Ministerul de Interne, iar zile trecute au primit inca 400 de masini noi. Ei trebuie sa explice procurorilor de ce au decis sa scoata motocicleta.

Apoi, din punctul meu de vedere nici lucrarea de pe carosabil nu era semnalizata corespunzator. Trebuie vazuta autorizatia de construire si daca s-au respectat masurile de siguranta”, a declarat vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractuala (SNPPC), noteaza Hotnews.ro.

Pe Internet circula un videoclip cu acesta, intr-una dintre zilele sale cele mai bune. Veselia nu ii lipsea niciodata de pe chip, iar bunavointa si seriozitatea se pot observa din prima.

Vezi mai jos videoclipul-amintire cu Bogdan, in timp ce conducea masina cu un coleg de munca.

Sursa foto: Captura video Adevarul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top