Connect with us

Revistateo.ro

VICTOR PONTA

Inedit

Ponta trimis in judecata – PRIMELE DECLARATII

Iata prima declaratie a lui Victor Ponta dupa ce procurorii DNA l-au trimis in judecata, pentru 17 infractiuni.

VICTOR PONTA a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj in care nu vorbeste explicit despre trimiterea sa in judecata, insa textul se refera si la acuzatiile ce i si-au adus.

Iata ce a scris premierul la cateva ore dupa ce DNA a anuntat ca l-a trimis in judecata: „În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene – spune FMI!
Cred cu tărie că acest lucru este realizabil, prin munca românilor și printr-o guvernare eficientă (și atunci, în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia crește, salariile și pensiile la fel, absorbim fonduri europene și ajutăm Republica Moldova, iar singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani)!„.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecata, joi, de catre procurorii DNA, pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, alaturi de alte patru persoane.

CITESTE SI: BREAKING NEWS: Victor Ponta a fost trimis in judecata

CITESTE SI: Iata ce spune Iohannis despre demisia lui Ponta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top