Connect with us

Revistateo.ro

Poti avea par cret cu ... paie pentru suc! Vezi in VIDEO cum se face!

Stiri

Poti avea par cret cu … paie pentru suc! Vezi in VIDEO cum se face!

Poti obtine o coafura cu par cret fara sa folosesti placa, ondulatorul sau bigudiurile folosind paie pentru suc. Poti sa crezi asa ceva? Materialul video te va convinge!

Iti spun de pe acum ca ai nevoie de timp si putina rabdare ca sa folosesti paiele de suc pentru bucle, dar daca iti doresti un par cret – cret, e cea mai buna solutie. Vei avea parte de o coafura in stilul afro.

Daca intotdeauna ai luat in calcul varianta de a-ti face permanent pentru a avea parul cret, iata ca poti sa obtii acelasi rezultat fara sa deteriorezi in niciun fel parul.

De ce ai nevoie?

– 20-30 de paie pentru suc, in functie de cat de des este parul
– 20-30 agrafe pentru par

Vezi aici ce poti sa mai faci cu agrafele pentru par

CITESTE SI: 3 lucruri grave care ti se intampla daca dormi cu PARUL UD

Aceasta modalitate inedita de a obtine par cret are un mare avantaj, caci nicio sursa de caldura si nicio substanta nu intra in contact cu parul, deci nu este degradat. Poate ca suna ciudat sa pui paiele de suc in cap, dar vei vedea ca rezultatele sunt WOW!

Se ia fiecare suvita de par astfel: mai subtire daca vrei par cret in stilul afro sau mai groasa daca iti doresti bucle lejere. Infasoara pe pai suvita de par, de la radacina spre varf. Ai grija ca parul de la radacina sa fie strans bine in jurul paiului. Prinde parul din capat cu o agrafa de par (poti folosi si elastice subtiri de bani) si asigura-te ca e strans bine si nu se desface.

Procedeaza la fel cu toate suvitele si tine aceste „moate” cel putin 3 ore – ar fi bine daca le-ai tine peste noapte. Vezi in video cum se face exact!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top