Connect with us

Revistateo.ro

Poti sa il vezi pe ursuletul Panda? FOTO

Inedit

Poti sa il vezi pe ursuletul Panda? FOTO

O iluzie optica realizata de un artist rus face furori pe Internet. Ilja Klemencov a ascuns un urs panda printre liniile alb-negru in zig-zag. Aceasta creatie a artistului rus este un semnal de alarma cu privire la extinctia ursilor panda.

ATENTIE! Acest articol contine o imagine care poate afecta persoanele care sufera de epilepsie!

„They can disappear”

Fotografia face parte dintr-un proiect de constientizare a pericolului in care se afla aceasta specie, victima a antropologiei. Proiectul se intituleaza „They can disappear” („Ei pot disparea”), iar alegerea fotografiei pentru a sensibiliza opinia publica e mai mult decat sugestiva.

Indeparteaza-te de ecran si priveste!

Persoanele care nu vad din prima ursul trebuie sa stea la distanta fata de ecranul calculatorului sau sa isi intoarca privirea la un unghi de aproximativ 90 de grade.

Fotografia a aparut prima oara pe site-ul Imgur, iar cel care a postat-o a fost un user cu nickname-ul ‘matata’, acum 3 ani.

Iluzia optica in care apare ursuletul panda infatiseaza logo-ul World Wide Fund for Nature (WWF).

Nu este prima iluzie care se viralizeaza si a carei protagonist este un urs panda. Una dintre cele mai populare astfel de imagini a fost creata de artistul maghiar Gergely Dudas, in care apar mai multi omuleti de zapada printre care se ascunde un panda. Reusesti sa identifici ursuletul in imaginea artistului maghiar?

Poti vedea ursuletul?

Rezolvarea, mai jos:

Ursuletul se ascunde aici!

Ursii panda ar putea deveni istorie

La ora actuala mai exista circa 3.000 de exemplare de Panda pe planeta. Cateva sute dintre animale sunt raspandite prin gradinile zoologice ale lumii. Autoritatile din China acorda o deosebita atentie fiecarui pui de urs care vine pe lume.

CITESTE SI: O noua iluzie optica face inconjurul internetului: Care este femeie si care e barbat?

CITESTE SI: VIDEO – 4 milioane de oameni si-au batut capul pentru a dezlega o iluzie optica: Ce culoare are parul fetei din imagine?

Acesta este cantarit si masurat periodic, ingrijit ca sa nu se imbolnaveasca. Orice disparitie scurteaza drumul catre extinctia totala a ursilor albi cu pete negre.

Sursa foto: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top