Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

POVESTE CUTREMURATOARE: Un copil abandonat a fost SALVAT de un caine care l-a alaptat

O poveste cutremuratoare face inconjurul lumii in aceste zile. Publicatia Dailymail publica povestea unui copil de doar 2 ani care a fost gasit de un trecator in Chile in conditii greu de descris.

POVESTE CUTREMURATOARE Un copil abandonat a fost SALVAT de un caine care l-a alaptat (1)

Copilul din imaginea de mai sus a fost gasit intr-un atelier de masini din Chile in conditii ingrozitoare, era subnutrit, lasat de mama sa fara apa si mancare. Barbatul care a gasit copilul a alertat de urgenta politia locala, care a dus copilul la spital.

Cainele erou! A alaptat un copil de doi ani si la protejat dupa ce mama bebelusului l-a abandonat intr-un atelier de masini

Cainele erou! A alaptat un copil de doi ani si la protejat dupa ce mama bebelusului l-a abandonat intr-un atelier de masini

Omul a povestit ca a vazut copilul cum era protejat si alaptat de caine si sustine ca fara ajutorul primit de la cel mai bun prieten al omului copilul nu ar fi reusit sa supravietuiasca, iar medicii din spital confirm ca a fost vital gestul catelului, altfel copilul ar fi fost acum mort.

VEZI AICI: FOTOGRAFIA CARE A AMUTIT INTREAGA LUME

POVESTE CUTREMURATOARE Un copil abandonat a fost SALVAT de un caine care l-a alaptat (2)

Politia a pornit imediat in cautarea parintilor acestui copil si au gasit-o pe mama acestuia care era intr-o stare avansata de ebrietate, aceasta nu a fost arestata dar este cercetata penal.

Copilul este acum in grija asistentilor sociali din Chile care promit ca vor incerca sa-i gaseasca o familie in stare sa-l creasca in conditii umane.

POVESTE CUTREMURATOARE Un copil abandonat a fost SALVAT de un caine care l-a alaptat (3)

Cainele salvator este acum o vedeta locala si a fost adoptat de un localnic hotarat sa-l recompenseze pentru gestul sau eroic.

Sursa: Dailymail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top