Connect with us

Revistateo.ro

POVESTE DE DRAGOSTE. Doua lumi apropiate de un scaun cu rotile

Stiri

POVESTE DE DRAGOSTE. Doua lumi apropiate de un scaun cu rotile

Lavinia are 31 de ani si traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care redactia Teo a citit-o vreodata. Noua ne-au dat lacrimile citind randurile unei femei care demonstreaza ca iubirea nu are niciun fel de frontiera.

Lavinia are 31 de ani si l-a cunoscut pe Liviu, 26, pe un site de intalniri matrimoniale. La inceput a fost un soc sa vada ca se intelege foarte bine cu un barbat cu 5 ani mai mic decat ea. Avea ceva emotii gandindu-se la diferenta de varsta, insa a continuat sa vorbeasca cu el. Discutia a dus, inevitabil, la schimbul de poze intre cei doi. El nu i-a trimis niciodata o fotografie in picioare, iar asta a intrigat-o putin pe Lavinia pana ce l-a intalnit.

Poveste EMOTIONANTA: Dupa ce i-a aratat mainile, a fost angajat

Scrisoarea unui baietel de noua ani, bolnav de autism si depresie

„Stiu ca era noaptea tarziu cand am inceput sa vorbesc cu Liviu. O sa tin minte mereu o faza in care eu aveam ceva proiect de terminat pentru serviciu, iar el spunea ca trebuie sa faca un dus. I-am zis sa mearga repede ca nu mai stau mult si el a zis ca de obicei se grabeste incet, ca asa e mai bine.

Nu intelegeam atunci sensul vorbelor sale si credeam ca filosofa. Mi-am dat seama doar cand ne-am vazut fata in fata ca un dus pentru el insemna mult si nu avea alta solutie decat sa se grabeasca incet, intocmai cum imi spunea”, isi incepe Lavinia istorisirea.

Vezi in pagina urmatoare cum a decurs intalnirea Laviniei cu Liviu si de ce soc a avut parte femeia. Ce decizie radicala a luat

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top