Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

POVESTE DE DRAGOSTE, un film romanesc ideal de sarbatori

Realizat in regia Cristinei Iacob, filmul prezinta o poveste de dragoste frumoasa, ce incepe intre doi tineri artisti, Sebastian si Aprilia. Actorii care dau viata personajelor principale sunt Raluca Aprodu si Dragos Bucur. Premiera va avea loc in Romania pe 27 noiembrie.

Actiunea are loc intr-un oras vechi si incantator din Transilvania. Protagonistii se indragostesc si incep o relatie ca in povesti, doar ca nimic nu este atat de usor pe cat pare. Aprilia este influentata de trei barbati cu personalitati intense si trebuie sa gaseasca o stabilitate intre viata de om matur si dorintele inimii, care inca bate si simte ca cea a unei copile. Sarbatorile de iarna pandesc la colt, iar destinul i-a harazit acestei tinere superbe doar cadouri pe care este suficient de indrazneata si puternica sa le accepte. Ce crezi, iubirea va iesi invingatoare si de data aceasta?

Pelicula a avut avanpremiera in perioada 20-26 noiembrie, iar cei care au vizionat-o au ramas impresionati si o recomanda cu mare drag.

„Cred ca romanii au nevoie de un film de genul asta. Mi-a placut foarte mult. Este foarte emotionant. In sufletul nostru, toti am trait asta…este o poveste extraordinara de dragoste…daca nu ai trait asa ceva, cu siguranta iti doresti sa traiesti”, a declarat Laura Cosoi dupa ce a vizionat filmul.

CITESTE SI: Top 5 filme interzise in diverse tari

CITESTE SI: TOP 10 FILME DE VAZUT VINERI SEARA

Alti artisti care au vazut avanpremiera sunt What’s Up si Alex Velea, amandoi avand pareri foarte bune despre film. Alex Velea: „Sensibilitatea a cam disparut in zilele astea. Am avut parte numai de drame, asa ca merita vazut. Trebuie sa incercam si altfel de sentimente. Sa se mai balanseze situatia. Toti ne regasim in filmul asta”.

„Cel mai important in viata este sa ai pe cineva alaturi de care sa te trezesti dimineata…si sa iti lipseasca cu adevarat in cazul in care pleaca 5 minute”, a adaugat cantaretul What s Up.

Incepand cu 27 noiembrie, Poveste de dragoste va fi derulat la cinematografele din Romania, iar oricine doreste sa vada o poveste emotionanta dintre doi tineri talentati, este bine venit.

poveste_de_dragoste_poster_oficial

Surse foto: Shutterstock, Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top