Connect with us

Revistateo.ro

O catelusa paralizata si plina de infectii a fost abandonata de stapani.

Inedit

Poveste emotionanta: Paralizata, gestanta si abandonata. Ce secret ascundea catelusa

Povestea animalelor abandonate sunt emotionante atunci cand le gasim sau pur si simplu aflam de ele de la cunoscuti. De data aceasta, protagonista unei povesti triste este Maria, o catelusa din rasa Teckel.

Gestanta, paralizata si cu multe probleme de sanatate, Maria a fost abandonata de stapani pe marginea drumului. Salvarea ei a venit din partea voluntarilor pentru drepturile animalelor, care se aflau pe teren in cautarea animalelor abandonate.

Citeste si: Un biciclist a vazut o catelusa cu lacrimi in ochi. Ce se afla in punga pe care o apara cu labutele

Citeste si: Aceasta catelusa a reaparut la 4.000 de kilometri de casa sa

Acestia au dus-o la cabinetul veterinar unde in urma unui control amanuntit s-a descoperit ca Maria suferea de anemie din cauza puricilor, dar era si paralizata la nivelul membrelor superioare. Insa, asta nu e tot. La o examinare mai atenta, specialistii au descoperit ca Maria era gestanta, iar puii pe care trebuia sa-i aduca pe lume erau ghemuiti si slabiti.

Stapanii Mariei si-au dat seama ca animalul lor este intr-o stare grava, insa tratamentul ar fi fost destul de costisitor, aproximativ 3000 de dolari si au ales sa nu plateasca acesti bani, ci sa o abandoneze.

Insa, aceasta poveste trista si emotionanta are un final fericit. Maria a adus pe lume sapte catelusi sanatosi. In schimb, dupa un tratament indelungat, ea a putut din nou sa mearga. Cat despre puii ei, acestia au fost adoptati de oameni cu suflet mare si dragoste pentru animale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top