Connect with us

Revistateo.ro

Povestea DRAMATICĂ de viață a asistentei medicale care a murit ieri în elicopterul SMURD

Stiri

Povestea DRAMATICĂ de viață a asistentei medicale care a murit ieri în elicopterul SMURD

Tragedia de ieri de la Siutghiol scoate la iveală aspecte dramatice din viața asistentei medicale Gabriela Harton, care s-a dus la ceruri în urma prăbușirii elicopterului SMURD. Un elicopter SMURD s-a prăbușit ieri la Siutghiol, Constanța, în care au murit medicul Laura Vizireanu, asistenta medicală Gabriela Harton, comandorul Petre Corneliu Cătuneanu și căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel.

Una dintre victimele accidentului de ieri a fost Gabriela Harton, iar povestea ei de viață este cu totul sfâșietoare. Asistenta tocmai își anunțase iubitul, printr-un mesaj pe telefonul mobil, că este însărcinată, scrie Mediafax, minute după care s-a prăbușit cu tot cu copilul pe care îl avea în pântece și despre care a aflat abia ieri că îl poartă, în urma unui test de sarcină.

Femeia în vârstă de 38 de ani mai are o fetiță de 13 ani și și-a pierdut soțul acum 11 ani, refăcându-și viața cu un alt bărbat pe care l-a anunțat înainte să moară că va deveni tătic. Tatăl asistentei a declarat pentru ziariști că a vorbit cu fiica ei înainte de a urca în elicopter și că aceasta era bine dispusă.

Tatăl asistentei și alte rude au ajuns la morgă cu reproșuri făcute autorităților pentru întârzieri. Femeia lucra la SMURD încă de la înființarea serviciului, din anul 2008, și a început de curând o relație cu un comandant de vas pe care tocmai îl anunțase că va deveni un fericit tată.

Asistenta Gabriela Harton va fi înmormântată vineri, alături de soțul său care a murit acum 11 ani, potrivit ultimelor informații.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top