Connect with us

Revistateo.ro

Mesajul plin de invatatura al lui Yasmin Taylor, care sufera de calvitie la doar 19 ani

Stil de viata

Povestea plina de invatatura a lui Yasmin Taylor, care sufera de calvitie la doar 24 de ani

Yasmin Taylor sufera de calvitie la doar 24 de ani, viata ei fiind data peste cap pentru ca nu se poate bucura de cel mai drag dar al unei femei: podoaba capilara.

Femeile pun mare pret pe aspectul fizic. Zilnic le auzim plangandu-se ca nu le sta bine parul, ca ar prefera sa cheleasca in loc sa se chinuie cu firele de par roase ori cu lipsa de volum, ca nu mai stiu ce sa faca sa indeparteze colaceii formati din cauza micilor placeri culinare sau ca le dor picioarele de la pantofii cu toc. In fine, sunt multe motivele pentru care o femeie isi poate plange de mila. Yasmin Taylor este exact opusul acestei majoritati. A inceput sa ii cada parul de la varsta de 15 ani, iar acum este complet cheala.

Daca ar fi una din acele femei vesnic nemultumite de ele insele, probabil ca nu ar suporta sa se uite in oglinda si sa isi vada chelia. Timp de mai bine de sase ani a purtat peruci pentru ca ii era rusine sa apara fara par pe strada. Totul s-a schimbat, insa, iar astazi se poate declara fericita pentru ca a scapat de acest stigmat.

Potrivit Asociatiei Americane de Calvitie, in jur de 40% din cetatenii americani care raman fara podoaba capilar sunt reprezentati de femei. Dintre acestea, doar 7% se obisnuiesc cu noul lor aspect fizic. Au existat multe cazuri in care femeile s-au sinucis pentru ca nu suportau sa se vada cu chelie.

Yasmin s-a gandit tocmai la acele tinere, la femeile care nu stiu sa infrunte o astfel de situatie, o situatie care nu depinde de ele pentru ca e vorba de o afectiune genetica. Tanara a oferit un interviu pentru cotidianul britanic Daily Mail unde a povestit cum decurge viata ei fara par: „Nici in ruptul capului nu imi doream ca cineva sa ma vada fara peruca, nici macar familia sau iubitul. Peruca ma ajuta mult sa nu imi pierd autostima si de asta o purtam. Imi era foarte rusine de ce mi se intampla”.

Vezi mai jos galeria foto cu Yasmin Taylor

Sistemul imunitar ii ataca foliculii, oprindu-i din crestere. Dupa aproximativ 7 ani, a renuntat la peruca: „Mi-am dat seama ca, atunci cand purtam peruca, ma prefaceam. Eram o alta persoana. Am realizat ca nu mai trebuie sa port aceasta masca, sa nu mai fiu eu, si mi-am luat parul artificial de pe cap”.

Acest mesaj al lui Yasmin Taylor vine in sprijinul tuturor acelor femei carora le este rusine cu felul in care arata, indiferent daca vorbim de par, burta, picioare, nas, buze sau alte aspecte. Pe retelele de socializare a strans deja multi urmaritori incat a devenit o mica vedeta. Si, fie vorba intre noi, este foarte frumoasa si cheala!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top