Connect with us

Revistateo.ro

Dupa ce a nascut cel de-al doilea copil, Lindsay Norris, din Kansas, a devenit constienta de chinurile prin care trec pacientii sai. In luna septembrie, aceasta a fost diagnosticata cu cancer rectal.

Stil de viata

Povestea sfasietoare a lui Lindsay Norris, o asistenta diagnosticata cu cancer. Le-a scris pacientilor o scrisoare tulburatoare

O asistenta medicala le-a scris pacientilor sai o scrisoare sfasietoare, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer.

Dupa ce a nascut cel de-al doilea copil, Lindsay Norris, din Kansas, a devenit constienta de chinurile prin care trec pacientii sai. In luna septembrie, aceasta a fost diagnosticata cu cancer rectal.

Femeia in varsta de 33 de ani este in primul stadiu al tratamentului si se imparte intre munca de la spitalul oncologic si intre cei doi copii.

Aceasta si-a dat seama ca nu a inteles exact prin ce trec pacientii sai pana cand nu s-a confruntat si ea cu boala.

„Draga fiecare pacient de care am avut grija, imi pare rau. Nu am inteles. Probabil ca ati mers acasa deznadajduiti sub greutatea a ceea ce vi s-a spus. Probabil ca ati stat in liniste si in neincredere pentru ore intregi. Poate ca ati pretins ca totul este in regula la munca sau in alta parte pentru ca nu voiati sa dati detalii si sa pastrati secret.

Lindsay Norris a fost diagnosticata cu cancer

Probabil ca nici nu ati stiut de unde sa incepeti si mintea a mers in locurile cele mai intunecate. Acea zi a fost cea mmi rea. Imi pare rau ca nu am inteles pana acum. Nu am inteles cat de mult v-ati prins de fiecare cuvant pe care vi l-am spus. Nu am inteles cat de mult ati cautat pe internet. Sa primesc tratamentul pentru ca asa trebuie nu ma face sa ma simt ca o eroina.

Citeste si: Povestea emotionanta a lui Amber Snailham, diagnosticata cu o boala grava. Oamenii buni i-au indeplinit dorinta

Nu pot sa nu ma gandesc la toate intrebarile pe care le-am primit de la pacienti si sa nu ma intreb daca am facut suficient de mult ori daca am spus ceva gresitvreodata”, a spus femeia pentru Daily Mail.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top