Connect with us

Revistateo.ro

Pozitia in care doarme dezvaluie personalitatea unei femei

Stil de viata

Pozitia in care doarme dezvaluie personalitatea unei femei

1. Daca obisnuieste sa doarma tinand o perna in brate, este o persoana vulnerabila. Specialistii sustin ca acest gest semnifica faptul ca persoana are nevoie de protectie si simte nevoia de afectiune. De asemenea, acest timp de personalitate este una sensibila, care are o mare incredere in persoanele din jurul ei.

pozitii de somn

pozitii de somn

2. Daca doarme intinsa pe burta si cu picioarele usor departate, este o persoana sociabila. De asemenea, psihologii descriu aceasta pozitie de dormit ca fiind una specifica femeilor puternice, independente si care nu se feresc sa isi impuna obiective marete. De asemenea, femeia care doarme pe burta poate fi perfectionista si greu de impresionat.

CITESTE SI: Daca iti vezi copilul stand in aceasta pozitie opreste-l imediat!
CITESTE SI: Cele mai sanatoase pozitii de dormit

3. Daca doarme intinsa pe spate, este o femeie nonconformista, relaxata si plina de viata. Conform studiilor, femeia care obisnuieste sa doarma pe spate este genul de persoana careia ii place sa fie tot timpul in centrul atentiei si sa fie complimentata.

pozitii de dormit

pozitii de dormit

4. Daca doarme intr-o parte, cu picioarele stranse, este o femeie stresata. Specialistii spun ca aceasta pozitie de dormit este folosita de femeile nelinistite, cu un job stresant sau cu probleme in cuplu. De altfel, aceasta pozitie este atribuita doamnelor care nu se regasesc si stilul actual de viata si care au nevoie urgent de o schimbare majora.

Subiect pe aceeasi tema: Nu e bine sa dormi cu FATA PE PERNA. Motivul este INCREDIBIL!

Nu ai sa crezi cum te afecteaza aceasta pozitie de somn. Vezi de ce nu este bine sa dormi cu fata pe perna!
Daca dormi pe burta sau pe o parte, cu fata “turtita” pe perna vei imbatrani mai repede. O spun specialistii care au studiat efectele acestei pozitii de somn asupra organismului uman.

Se pare ca atunci cand tii fata pe perna accelerezi fenomenul de imbatranire si favorizezi formarea ridurilor. Specialistii recomanda sa dormi pe spate si sa investesti intr-o fata de perna din satin.

VEZI CE ALTE LUCRURI TE IMBATRANESC FARA SA STII

Daca stai toata ziua pe scaun, la birou, risti sa ai probleme cu rinichii, inima, esti predispus la obezistate si cancer. E bine ca la fiecare jumatate de ora sa faci cateva exercitii fizice care sa te invioreze si sa te mentina sanatos. Astfel, vei trai mai mult! Un studiu arata ca cei care au facut 150 de minute pe saptamana de exercitii fizice au trait cu 10 pana la 13 ani mai mult decat ce sedentari.

Surprinzator, risti sa imbatranesti mai repede daca esti… multitasking. Cu cat incerci sa faci mai multe lucruri deodata, cu atat iti scurtezi din viata. S-a dovedit ca radicalii liberi distrug mai repede celulele in cazul oamenilor stresati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top