Connect with us

Revistateo.ro

Pozitii sexuale care prelungesc orgasmul

Stiri

Pozitii sexuale care prelungesc orgasmul

Exista cateva pozitii sexuale care prelungesc orgasmul. Merita sa le cunosti!

Daca viata ta sexuala este plictisitoare din cauza rutinei in dormitor, daca partidele de amor dureaza putin pentru ca nu detineti secretele prelungirii acestora, sexologii au pentru voi cateva pozitii sexuale care prelungesc orgasmul.

4 pozitii sexuale care prelungesc orgasmul

1. POZITIA LINGURITEI. Femeia se intoarce cu fata spre partener si ridica un picior peste soldul acestuia. Pozitia poate fi practicata atat fata in fata cat si femeia stand cu spatele. Aceasta pozitie creeaza un contact emotional uimitor si garanteaza atingerea orgasmului impreuna. Prelungeste actul sexual si imbunatateste felul in care cei doi petrec cele mai intime momente impreuna.

Top 3 pozitii sexuale dificile pentru un orgasm reusit

Poziţii sexuale pentru cei pe grabă

2. POZITIA IN CRUCE. Ideea acestei pozitii este formarea unui X din corpurile iubaretilor. Femeia isi pune picioarele in jurul bazinului barbatului. Aceasta pozitie garanteaza un contact fizic prelungit si un orgasm greu de uitat.

3. POZITIA CATELUSULUI 2.0. Pozitia catelusului poate fi reinventata. Despre varianta clasica stie toata lumea, insa despre cea practicata de cuplurile care cunosc tainele sexului o stiu doar expertii. Femeia se asaza cu spatele la barbat pe marginea patului, iar acesta isi pune picioarele pe pat sprijinindu-se cu mainile de umerii femeii.

4. FEMEIA DEASUPRA. Aceasta pozitie este preferata de multe femei. Totul depinde de ele in acest caz. Femeia se asaza deasupra partenerului si controleaza fiecare miscare. Este una dintre cele mai bune metode prin care pot fi prelungite actul sexual si orgasmul, spun expertii in sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top