Connect with us

Revistateo.ro

Preferi cafeaua tare si neindulcita? Uite ce spune asta despre tine

Stiri

Preferi cafeaua tare si neindulcita? Uite ce spune asta despre tine

Un nou studiu a demonstrat ca oamenii care prefera cafeaua tare si neindulcita arta semne de narcisism, sadism si psihopatie. Studiul a fost condus de University of Innsbruck, Austria. Participantii au fost intrebati daca prefera bauturile dulci sau amare, mai slabe sau mai tari. Cafeaua tare si neindulcita a fost aleasa pe primul loc. Rezultatele au fost comparate cu cele ale unor teste de personalitate.

Expertii au gasit o corelatie intre persoanele cu un comportament antisocial si persoanele care iubeau gusturile amare si puternice. Asadar, cafeaua pe care o preferi iti poate oferi cateva informatii despre tine. Daca esti o persoana care adora cafeaua dulce cu lapte, se pare ca exprimi bunatate, tandrete si simpatie.

CITESTE SI: FORMULA CARE ITI ARATA CAT DE INALT VA FI COPILUL TAU

CITESTE SI: CE SPUNE DEGETUL MIC DE LA MANA DESPRE TINE

Aceasta corelatie intre personalitatea unui om si preferintele sale in materie de gust a mai fost analizata si in trecut. Studiile anterioare au demonstrat faptul ca oamenii care adora gustul amar sunt foarte sensibili din punct de vedere emotional si pot avea probleme atunci cand incearca sa se integreze in societate. Cei care opteaza pentru gusturile iuti sunt mereu in cautarea senzatiilor noi, sunt aventurieri si optimisti.

Totusi, trebuie sa tinem cont de faptul ca gusturile noastre sunt influentate de o multime de factori, printre care experientele trecute, cultura din care facem parte si chiar viata intrauterina. De aceea rezultatele acestor studii nu sunt 100% reale, ci ne ajuta doar sa ne facem o parere. Nu trebuie sa iti faci griji daca esti printre cei care beau cafeaua tare si neindulcita!

Sursa foto: mycookingrecipe.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top