Connect with us

Revistateo.ro

PREMIERĂ TV. Actorul Dragoș Bucur ajunge pe șantier în „Visuri la cheie”

Inedit

PREMIERĂ TV. Actorul Dragoș Bucur ajunge pe șantier în „Visuri la cheie”

Începând din seara aceasta, PRO TV lansează un format unic de emisiune în România în care oamenii fără speranțe vor putea din nou să viseze. Emisiunea „Visuri la cheie” va fi prezentată de Dragoș Bucur, însă dacă vă imaginați că acesta se va limita doar la a ține un microfon în mână și a vorbi, vă înșelați amarnic.

Caravana „Visuri la cheie” a străbătut România în toate colțurile ei pentru a spune povestea unor oameni pentru care viața înseamnă mai mult suferință și merită un trai mai bun. Astfel că, pentru a-i ajuta pe semenii săi, Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii, a trecut direct la treabă, ca un adevărat constructor: a a tăiat, a pus mâna pe flex, a pus cărămida cu mortar așa cum trebuie. Prin mâna lui Dragoș Bucur au mai trecut sobe, pereți, garduri și acoperișuri, actorul arătându-ne o latură necunoscută până acum.

CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU UN EROU

„Visuri la Cheie este un show unic pe piața televiziunii din România. Formatul ajută oamenii pentru care speranța a dispărut, oferă perspectiva unui viitor mai luminos. În emisiune nu sunt doar prezentator. Sunt pus în postura de constructor de visuri și coordonatorul lucrărilor de construcție. Pun umărul să ajut oriunde este nevoie: dărâm pereți și sobe, tai grinzi, desfac ferestre și zidesc speranțe care vor dăinui o viață”, susține Dragoș Bucur mândru de formatul noii emisiuni.

Dragos Bucur (2)

Dragoș Bucur, în rolul vieții sale: constructor de vise

Caravana emisiunii a ajuns în multe locuri din țară schimbând viețile oamenilor în bine. Dragoș, Alina și Andrei au făcut tot posibilul ca oamenii necăjiți să zâmbească din nou, fiind constructorii care au demonstrat că speranța nu moare niciodată.

1 Comment

1 Comment

  1. Adela Pârvu

    2014-12-12T22:08:28+02:00 at 2014-12-12T22:08:28+02:00

    Da, pot sa confirm ca Dragos este foarte implicat pe santier, iar observatiile lui, mai ales atunci cand discutam proiectul, sunt excelente si ne prind bine noua, care facem parte din echipa creativa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top