Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt prenumele care poartă noroc. Dacă le ai și tu sau copilul tău, înseamnă că viaâa ta sau a lui va fi una bună.

Stil de viata

Prenumele care aduc noroc

Dacă porți unul dintre prenumele de mai jos, înseamnă că vei avea o viață fericită și vei avea noroc. Iată care sunt prenumele asociate cu o viață frumoasă și cu reușite.

Prenumele care aduc noroc

Dalia. Dalia este în mtiologia slavă zeița norocului. De asemenea, este și zeița maternității. Potrivit mitologiei, această zeiță avea rolul de a le proteja pe mamele tinere. De asemenea, trebuia să aducă în familie noroc și bunăstare. Și, nu în ultimul rând, trebuia să le ofere o șansă femeilor care nu aveau noroc în dragoste.

CITEȘTE ȘI: Ce spune datina despre persoanele cu două nume

Felicia. Este un nume ce vine din limba latină. Semnifică fericirea. Se consideră că femeile care poartă acest prenume vor avea noroc în viață. De asemenea, vor fi iubite.

Otilia. Este un nume de origine germană. Acest prenume însemnă ”eroină”. De asemenea, este un cuvânt care însemană și ”luptătoare norocoasă”. Cele care poartă acest nume pot trece cu ușurință peste dificultăți.

Evanghelina. Este un nume care vine din cuvântul latinesc ”evangelium”, care înseamnă ”purtătorul veștilor bune”. Persoanele care poartă acest prenume vor avea numeroase oportunități în viață și vor fi norocoase și fericite. Este un nume mai rar întâlnit, însă are o semnificație puternică.

Victoria. Este un nume pe care îl poartă femeile învingătoare. Se consideră că cele care se numesc Victoria vor avea noroc în viață și vor reuși prin propriile forțe.

CITEȘTE ȘI: Superstitii legate de nume si prenume

Laura. Acest prenume are două semnificații. Este un prenume care înseamnă ”faimă”, dar și ”prosperitate”. Învingătorii erau cei care purtau în Imperiul Roman cununi cu laur.

Ioana. Conform tradiției biblice, acest prenume înseamnă ”ocrotiți sau fericiți de Dumnezeu”. Cele care poartă acest prenume vor avea o viață frumoasă, simplă, liniștită, dar plină de iubire.

Acestea sunt cele șapte prenume care aduc noroc și fericire. Dacă le porți, atunci vei avea o viață frumoasă, potrivit tradițiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top