Connect with us

Revistateo.ro

Preotul Visarion Alexa avertizeaza Sarmizegetusa Regia e un loc in care s-au facut practici demonice

Stil de viata

Preotul Visarion Alexa, marturisiri controversate despre Sarmizegetusa Regia

Sarmizegetusa Regia este un loc magic, este un adevarat templu care s-a pastrat pana in ziua de azi, una dintre cele mai importante mosteniri lasate de la stramosii nostri daci. Se spune ca acest loc mirific din Muntii Orastiei este cuprins de fenomene inexplicabile, incarcat cu energii vindecatoare sau chiar revelatoare.

Nu toata lumea este de acord cu aceasta abordare a unuia din cele mai cautate obiective turistice din Romania. Preotul Visarion Alexa, paroh la Biserica Pogorarea Sfantului Duh, Sfantul Nicolae din Militari (Bucuresti) sustine ca romanii crestin-ortodocsi ar trebui sa evite acest loc pentru ca este cuprins de vibratii malefice, neortodoxe, iar acolo s-au petrecut lucruri ingrozitoare in trecut.

Ce se intampla la Sarmizegetusa Regia. De ce este un loc periculos pentru crestini

„Eu nu m-as duce sa ma rog la Sarmizegetusa Regia dintr-un singur motiv: acolo a existat o credinta demonica. Dacii ii omorau pe cei mai tineri, ii aruncau in sulite si ii trimiteau in ceruri, iar Decebal este un sinucigas (…)

O fi Decebal un simbol si un rege, dar, din punct de vedere al relatiei cu Hristos si cu venirea lui Dumnezeu pe Pamant, atunci eu nu pot sa ma inchin lui Decebal. El este un simbol al neamului romanesc, dar nu este Dumnezeu pe pamant si nici inger pazitor”, a declarat parintele in cadrul emisiunii „360 de grade” de la B1 TV.

In plus, preotul sustine ca Sarmizegetusa nu este un loc incarcat energetic si ca adevaratii crestin-ortodocsi nu au ce cauta acolo. „Din punctul meu de vedere, ca si preot, ca si crestin, n-as recomanda unui crestin sa mearga sa se roage pe Bucegi, la Sfinx sau la Sarmizegetusa. De ce? Pentru ca nu sunt locuri unde s-ar fi rugat vreun sfant”, completeaza parintele.

„Daca vine cineva la mine si imi spune ca… parinte, merg in diverse locuri sa ma incarc de energie, printre care altarul de la Sarmizegetusa al vechilor daci, atunci eu o sa il opresc de la impartasanie si o sa ii spun ca nu il pot impartasi pana cand nu isi stabileste identitatea spirituala. Acestea sunt regulile jocului”, a mai spus preotul Alexa in cadrul aceleiasi emisiuni de televiziune.

Zecii de mii de turisti romani si straini viziteaza anual locul pe care preotul Visarion Alexa nu il recomanda pentru practici spirituale.

Ce cauze spirituale au bolile

Profesorul Dumitru Constantin Dulcan a identificat pentru Formula AS principalele cauze spirituale ale bolilor. Cu alte cuvinte, care sunt aspectele nevăzute, nepalpabile care distrug celulele organismului nostru și predispun funcțiile vitale la moarte sigură.

Ce cauze spirituale au bolile:
1. Stresul este considerat boala secolului și duce la moartea celulei. Persoanele care se stresează foarte mult suferă de păcatul deznădejdii (lipsă de încredere în propriile forțe) și pot face foarte ușor cancer la creier sau alte maladii legate de partea centrală a computerului numit om.

2. Frica duce la boli degenerative precum Parkinson, demența, scleroze sau diabet. Frica este o altă boală despre care se vorbește prea puțin și își are rădăcina în comoditatea în care se afundă tot mai mult omenirea trăind într-o societate ultratehnologizată.

3. Depresia este una dintre otrăvurile cele mai perverse pentru organism. Aceasta duce la Alzheimer sau chiar la sinucidere. Majoritatea persoanelor care au boala Alzheimer au în fișa medicală un istoric bogat în ceea ce privesc tratamentele anti-depresive. Finalitatea unei depresii este Alzheimerul sau sinuciderea.

4. Zgârcenia duce la boli ale inimii sau tot felul de infecții grave. Persoanele zgârcite se alimentează nesănătos iar asta le afectează sistemul cardiovascular, în primă fază. De asemenea, persoanele care consumă foarte multe alimente nesănătoase sunt predispuse la tot felul de infecții și declanșarea anumitor tumori canceroase, hrănite de chimicalele din alimentele gustoase din comerț.

5 Comments

5 Comments

  1. ION CRISTINEL

    2016-09-13T16:22:20+03:00 at 2016-09-13T16:22:20+03:00

    Parinte,observa si domnia-ta cati ”dacopati”au aparut in ultimii ani.Din aceia extremisti-fanatici,finantati de rusii lui Putin

  2. Gabriela

    2016-09-18T08:34:13+03:00 at 2016-09-18T08:34:13+03:00

    Ma surprinde ca aud asa ceva din partea unui preot, cu atat mai mult cu cat religia dacilor are aproape un mileniu avans fata de crestinism. Identitatea religioasa este un act de liber arbitru nu-mi poate fi ingradita de limitari de acest fel. Ma surprinde, cu atat mai mult cu cat domnia sa in institut a facut si istorie. Sa faci o confuzie crasa intre istorie si credinta spune multe.

  3. Bogdan

    2016-11-29T11:05:27+02:00 at 2016-11-29T11:05:27+02:00

    Din punct de vedere istoric sunt stramosii nostri dar spiritual dacii erau pagani si faceau sacrificii umane, iar Decebal s-a sinucis. Stramosii nostrii nu reprezinta un model spiritual.
    Locurile in care s-au omoarat tineri nu emana energie decat in imaginatia unor iubitori de teoria conspiratiei care neaga dovezile istorice.

    Parintele nu a spus sa nu mergi ca turist sa vizitezi locuri istorice romanesti, doar a subliniat ca nu este un loc de pelerinaj crestin si nici de rugaciune.

  4. Pop adrian

    2018-01-04T18:48:27+02:00 at 2018-01-04T18:48:27+02:00

    Parinte…leagate sus de grinda..sau dute dracu afara din tara…fanatic mizerabil….

  5. Men

    2018-01-05T00:26:45+02:00 at 2018-01-05T00:26:45+02:00

    Popa comunist care demigreaza pe stramosi nostrii !
    Cum poti sa vb de stramosul tau Decebal ca a fost sinucigas?
    In loc sa demigrati pe invadadori Dacilor ,,Romani,,voi tot in stramosi nostri loviti.
    In stramosi care sau sacrificat pentru tara.
    Rusine popa!!!
    Invata istorie inainte sa vb Popalau comunist!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top