Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Presa mondenă: Dan Chișu se însoară cu Alina Chivulescu

Postul monden Antena Stars a dat știrea acestei toamne: celebrul Dan Chișu, fostul partener al Mihaelei Rădulescu, se însoară cu actrița Alina Chivulescu, cunoscută publicului larg din sitcomul „La bloc”.

Conform reporterilor Antena Stars, cei doi au depus deja actele necesare căsătoriei la primărie, în București.

„Cei doi amorezi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, unde şi-au plâns fiecare pe umărul celuilalt şi de atunci sunt de nedespărţiţi.

Deşi nu şi-au făcut publică relaţia cei din jurul lor spun cu mâna pe inima că Dan Chişu şi Alina Chivulescu sunt mai îndrăgostiţi ca niciodata”, notează spynews.ro.

Alina Chivulescu, declarații emoționante despre tatăl ei

„Mi-ar plăcea foarte tare să-l mai întâlnesc pe tata’, spune Alina Chivulescu, în cadrul interviului emoționant pe care l-a oferit echipei CulTOUR’ și pe care Happy Channel îl va difuza astăzi. Părintele său a reușit să-i ofere o lecție extrem de importantă.

Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Sfaturi nu mi-a dat tata, dar am învățat de la el să fiu un om bun, iar asta sper să fi reușit cu copilul meu’ , adaugă îndrăgita actriță, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul Fructul oprit’.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin a ieșit din spital: „Violeta s-a rugat pentru mine”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top