Connect with us

Revistateo.ro

Previne răceala cu acest ceai minune

Naturiste

Previne răceala cu acest ceai minune

Ceaiul de rozmarin întărește sistemul imunitar într-un mod miraculos și te pregătește pentru venirea primăverii. Este un remediu natural extraordinar, care pe lângă faptul că are grijă de sistemul tău de apărare, îmbunătățește digestia și previne infecțiile.

CITEȘTE ȘI: REMEDII NATURISTE PENTRU TRATAREA PROBLEMELOR RESPIRATORII

Ceaiul de rozmarin este bine cunoscut pentru proprietatea sa de a îmbunătăți funcțiile sistemului digestiv. Atunci când te simți balonată sau ai dureri abdominale, ceaiul de rozmarin este remediul eficient care  te va ajuta să îți echilibrezi digestia. Poate fi consumat ca și remediu pentru orice tip de probleme digestive.

Cea mai importantă proprietatea a cestui ceai minune este aceea de a îmbunătăți funcțiile sistemului imunitar. Proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante îmbunătățesc starea generală de sănătate și ajută organismul să se protejeze de toți factorii externi care îl afectează. O cană de ceai de rozmarin în fiecare seară te poate proteja de răceală, gripă și infecții. Totodată, cu ajutorul acestui ceai poți ține la distanță durerile de cap și migrenele și îți poți crește puterea de concentrare.

Acest tip de ceai poate fi folosit cu succes și pentru uz extern, fiind un remediu eficient pentru iritațiile pielii. Tratează cu succes diferite probleme precum psoriazis, eczeme și alte probleme de acest gen și îmbunătățește circulația.  Este ideal pentru persoanele cu ten gras, sensibil și acneic. Spală-te în fiecare dimineață cu ceai de rozmarin și apoi tamponează fața ușor cu un prosop curat din bumbac.

Clătește-te cu ceai de rozmarin atunci când scalpul tău este iritat sau când ai probleme cu mătreața. Acesta încurajează creșterea firului de păr și îl întărește de la rădăcină. Pe lângă acest lucru, ceaiul de rozmarin stimulează regenerarea celulelor pielii, fiind un agent anti-îmbătrânire foarte puternic.

Acest articol este scris cu scop informativ. Informatiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top