Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017

Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017. Saptamana cuprinsa intre 10 si 16 aprilie va fi una destul de complicata mai ales pentru zodiile de pamant. Luna Plina din Balanta, care se produce pe 11 aprilie, aduce o serie de probleme de ordin financiar.

Previziuni karmice 10-16 aprilie 2017: Ce se intampla cu fiecare zodie

ZODIILE DE APA:

RAC – Nativii zodiei Rac vor fi pe punctul de a rupe o relatie din cauza lipsei comunicarii. Se aduna nori negri deasupra acestor nativi, mai ales din 12 aprilie incolo.

SCORPION – Scorpionii se vor simti „lucrati” de anumite persoane care pana acum le-au aratat toata bunavointa din lume. Trebuie sa fie foarte atenti mai ales la zilele de 12, 13 si 14 aprilie.

PESTI – Nativii zodiei Pesti au parte de o saptamana roz cu exceptia zilei de 13 aprilie cand vor fi ceva mai agitati.

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Crizele de orgoliu si de mandrie se intensifica. Au mult de suferit din cauza egoismului lor. Trebuie sa isi schimbe radical comportamentul.

CITESTE SI: Zodiile care vor avea un Paste fericit

FECIOARA – Nativii zodiei Fecioara vor deveni extrem de rautaciosi cu cei din jurul lor. Vor fi extrem de recalcitranti. Spiritul justitiar se intensifica tot mai tare in urmatoarea saptamana.

CAPRICORN – Capricornii devin extrem de preocupati de viitorul lor profesional. Primesc lovitura dupa lovitura. Trebuie sa fie extrem de atenti la zilele de 12 si 13 aprilie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top