Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 16-22 octombrie 2017. Este karma în favoarea sau împotriva ta în această săptămână? Răspunsul îl vei afla dacă...

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 16-22 octombrie 2017

Previziuni karmice 16-22 octombrie 2017. Află care sunt principalele evoluții ale săptămânii pentru zodia ta.

Previziuni karmice 16-22 octombrie 2017

ZODIILE DE PĂMÂNT:

TAUR – Dacă ai petrecut în weekendul acesta nu este greșit. Însă, dacă făcut excese alimentare ai putea să te simți slăbit în această săptămână. Așa că ar fi bine să încerci să acorzi mai multă atenție sănătății în această săptămână și să încerci să mănânci echilibrat. Poate nu ai starea necesară pentru a face sport, dar o plimbare prin parc nu ar strica. Trebuie să găsești metode de a-ți reîncărca bateriile.

FECIOARĂ – Prietenii și apropiații pot profita de bunătatea ta și să vă ceară ajutorul în mod repetat. Cu toate acestea, nu îți dorești să îi îndepărtezi. Dacă nu vrei să refuzi, poți să le spui simplu: „Te ajut mai târziu!”. Fă-i să înțeleagă ză ziua are doar 24 de ore și nu te poți împărți în atâtea locuri.

CAPRICORN – Toată lumea din jur trage de tine și îți solicită câte ceva! Păstrează-ți calmul și concentrarea, așa încât să poți decide care este ordinea priorităților, ca să poți rezolva totul. Nu te teme să le explici situația în care te afli.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017 INTEGRAL

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Această săptămână este una extrem de încărcată pentru Gemeni. Aveți multe lucruri de făcut și, pe lângă ele, mai sunt persoane care vă cer sfaturi cu privire la afaceri, relații sau proiecte. Încercați să nu vă agitați prea mult, pentru că nu veți fi de folos, cel mai puțin nu pentru toți. Dacă nu se face totul astăzi, întotdeauna există mâine.

BALANȚĂ – Cineva vă poate aborda vorbind despre investiții. Această persoană poate face tot cce îi stă în putință pentru a-și atinge obiectivul. Amintiți-vă de zicala: „Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este ceva în neregulă!” Dacă sunteți interesat de ceea ce are de spus această persoană, așteptați câteva zile și apoi verificați cu o sursă obiectivă. Întotdeauna trebuie să fii prudent!

VĂRSĂTOR – În această săptămână vă simțiți ca și cum ați depășit energia fizică. Cu cât sfârșitul de an de apropie cu atât aveți mai multe lucruri de terminat. Nu intrați în panică, solicitați ajutorul! Fiți bun și nu utați: karma nu iartă pe nimeni!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top