Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 23-29 mai 2016. Turbulente pe toata linia!

Stiri

Previziuni karmice 23-29 mai 2016. Turbulente pe toata linia!

Previziuni karmice 23-29 mai 2016: Luna face si desface relatii, fie ca este neagra sau plina. O serie de evenimente astrologice accentueaza revoltele interioare in nativi si duc la o trezire spirituala fara precedent.

Luna Neagra este deja intrata in zodia Scorpion din data de 21 mai si, tot in aceasta zodie, se reintoarce planeta Marte pe 27 mai la ora 16:52. Venus va intra in zodia Gemeni pe 24 mai si nu produce tocmai lucruri bune, iar luna plina se va produce in Sagetator pe 22 mai la ora 00:14.

Surprize interioare pentru Peste; certuri in familia Leului si noi rautati aruncate de Fecioara

Fecioara va fi personajul negativ al saptamanii care urmeaza. Ironiile si rautatile sale vor fi scoase la inaintare fara nicio remuscare. Cu toate acestea, va fi zodia cea mai avantajata din punct de vedere karmic deoarece sarcasmul ei este justificat in anumite contexte si poate da o serie de lectii de viata persoanelor ipocrite sau deznadajduite din jur.

Practic, Fecioara va fi acel tip de personaj negativ necesar pentru a intelege mai bine toate substraturile lumii in care traim. Leul va avea cativa nervi din cauza familiei (probleme legate de bani, promisiuni nerespectate, diferenta de mentalitate intre generatii), iar Pestele va simti revolta si deznadejde si se va resemna cu privire la anumite fapte pe care nu avea cum sa le prevada in orizontul sau sentimental.

Horoscop iunie 2016

Singura zodie care are TOATA LUMEA LA PICIOARE

Capricornul isi reface sufletul

Capricornul primeste un plus de energie de la luna plina din Sagetator si reuseste sa vada, in sfarsit, partea plina a paharului. Are noroc cu cateva persoane care nu l-au abandonat in tot acest timp si care ii demonstreaza inca o data in saptamana cuprinsa intre 23 si 29 mai ca este o persoana valoroasa.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top