Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 25 aprilie - 1 mai 2016

Stiri

Previziuni karmice 25 aprilie – 1 mai 2016

Previziuni karmice 25 aprilie – 1 mai 2016. Pe 29 aprilie, Mercur intra in miscare aparent retrograda, iar acest eveniment produce schimbari de natura psihica in cazul mai multor nativi. Avantajatii saptamanii: Leii, Sagetatorii si Fecioarele.

Leii, cei mai veseli

Leii vor fi cei mai veseli nativi ai saptamanii. Culeg roadele unei munci importante depuse de-a lungul ultimelor luni si se vad bine pozitionati mai ales in sectoarele economic, social si amoros. Cat despre Sagetatori, acestia isi continua trendul ascendent din punct de vedere profesional reusind sa stabileasca termene pentru predarea unor proiecte si implicandu-se in tot felul de evenimente care ii vor ajuta mai ales daca vor sa dobandeasca un statut social special.

Fecioarele preiau fraiele in toate, Sagetatorii se vad mai determinati

Fecioarele isi redobandesc spiritul critic, sanatos. Nu vor mai exagera ca de obicei cu observatiile. Acestea vor veni la momentul oportun, iar argumentele acestor nativi vor fi imbatabile. Din 29 aprilie, cand Mercur, zodie care le guverneaza, intra in miscare semi-retrograda, incepe o perioada a rezolvarii unor probleme de natura financiara ori aspecte legate de natura emotionala.

Cum stai cu dragostea in luna mai, in functie de zodie

Cum stai cu banii in luna mai, in functie de zodie

Varsatorii isi regasesc prietenii, iar Pestii ii cauta ca sa se afirme

Casa prieteniei arata diferit la Varsatori si Pesti. Primii vor reinnoda prietenii aparent pierdute si vor face tot posibilul sa clarifice nelamuriri ale trecutului care i-au indepartat de persoane dragi sufletului lor. Cat despre Pesti, acestia vor trai nevoia de afirmare mai puternic decat oricand, in special intre 27 si 1 mai, atunci cand determinarea de a iesi in evidenta va fi la cote inalte.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top