Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 28 februarie - 6 martie 2017

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 28 februarie – 6 martie 2017

Previziuni karmice 28 februarie – 6 martie 2017. Luna martie debuteaza cu transformari spectaculoase.

Previziuni karmice pentru fiecare zodie

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Gandurile ii vor coplesi pe nativii acestei zodii. Vor avea o saptamana a refularilor interioare, plina de crize emotionale fara precedent.

LEU – Leii vor consuma multa energie in urmatoarea perioada. Se vor implica in tot felul de proiecte, care mai de care mai solicitante.

SAGETATOR – Nativii acestei zodii pot pierde foarte mult din cauza atitudinii recalcitrante. Felul in care se adreseaza celor din jur si modul in care intelege anumite lucruri le aduce dezavantaje.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Egoismul acestor nativi isi va arata coltii pana pe 6 martie. Trebuie sa fie atenti la nativii zodiilor de pamant, care ii pot da de gol.

BALANTA – Saptamana va sta sub semnul pacii, al echilibrului, al armoniei. Urmeaza cateva zile extraordinare din toate punctele de vedere.

VARSATOR – Varsatorii au nevoie de spatiu. Vor realiza cat de constransi sunt, cat de multe piedici isi pun chiar ei in atingerea anumitor teluri.

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Maniosi Taurii saptamana asta! Pe buna dreptate! Se vor confrunta cu o serie de tradari si de neadevaruri pe care altii le spun despre ei.

FECIOARA – Nativii zodiei Fecioara vor intelege adevarata natura a unor conflicte. Devin ceva mai temperati in abordarea unor teme sensibile, fata de care au pozitii intransigente.

CAPRICORN – Lucrurile se amelioreaza din punct de vedere emotional. Totusi, mare atentie la discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

ZODIILE DE APA:

RAC – Disputele si confruntarile publice nu ii ocolesc nici pe Raci. Redescopera o serie de probleme mai vechi, dar si cauzele acestora, in sfarsit!

SCORPION – Scorpionii nu vor mai tacea la fel cum o faceau in ultimele saptamani. Devin mai vocali, mai stapani pe cuvintele pe care le folosesc. Vor obtine cateva victorii importante la locul de munca.

CITESTE SI: Top 4 zodii care sunt fericite si sarace

PESTI – Apar surprize placute legate de mosteniri, de bunuri imobiliare, posibil mariri de salariu. Nativii Pesti au o saptamana excelenta!

2 Comments

2 Comments

  1. Lutti

    2017-02-25T14:45:33+02:00 at 2017-02-25T14:45:33+02:00

    nu mi -a placut pentru ca nu este prima data cand sariti zodiile , acum ati sarit peste zodia de pamant capricorn alta data peste zodia de foc Leu . Ar trebui torusi sa verificati ce se scrie in revista .

    • Daniel Suta

      2017-02-25T15:04:21+02:00 at 2017-02-25T15:04:21+02:00

      CAPRICORN – Lucrurile se amelioreaza din punct de vedere emotional. Totusi, mare atentie la discutiile in contradictoriu cu persoana iubita.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top