Connect with us

Revistateo.ro

PREVIZIUNI KARMICE 28 MARTIE - 3 APRILIE 2016. Tranzitul Lunii in Scorpion naste REVOLTE

Horoscop saptamanal

PREVIZIUNI KARMICE 28 MARTIE – 3 APRILIE 2016. Tranzitul Lunii in Scorpion naste REVOLTE

Luna tranziteaza zodia Scorpion in perioada 28 martie – 3 aprilie 2016, iar asta inseamna opozitie intre satelitul natural al Pamantului si planeta Marte, guvernatoarea zodiei de apa.

Tranzitul lunii in Scorpion vulnerabilizeaza multe semne zodiacale, insa le da si un imbold pentru schimbare. Vezi mai jos ce se intampla in perioada 28 martie – 3 aprilie 2016.

Leul, Capricornul si Varsatorul – nervi si suparari

Leul va avea de cateva discutii serioase cu o ruda apropiata care nu se opreste din a-i adresa critici. Unele dintre ele sunt fundamentate, altele sunt efectele unei razbunari mai vechi. Din punct de vedere karmic, acest nativ trebuie sa se debaraseze de tot ce ii provoaca senzatii negative. Capricornul se va revolta pe colegii de la locul de munca din cauza unor contradictii in proiectul pe care trebuie sa il gestioneze in echipa. Varsatorul, pe de alta parte, va avea o saptamana ceva mai mohorata, insa soarele va iesi pe strada lui dupa 1 aprilie.

HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2016. Specialista Anca Dimancea avertizeaza: LUNA IEPURELUI DE METAL NU SE INCHEIE BINE

Horoscop aprilie 2016

Geamanul pune la cale strategii interesante

Nativul nascut in zodia Gemeni va impresiona mediul in care munceste cu ideile sale stralucitoare. Recupereaza creativitatea pe care o credea pierduta si asta il ajuta foarte mult din punct de vedere economic. Ideile sale indraznete aduc multi bani.

Viata sentimentala a Racului, bulversata

Comunicarea cu partenerul de viata devine tot mai complicata pentru Rac. Acesta realizeaza ca anumite promisiuni nu sunt respectate ori sunt luate in deradere.

Pestele se va cufunda in oceanul sau launtric

Nativul nascut in zodia Pesti va avea o saptamana incarcata din punct de vedere karmic. Acesta va fi nevoit sa puna la cale noi metode prin care sa isi exprime sentimentele, caci cele folosite pana acum au creat mai multa confuzie pentru apropiati.

Citeste previziunile karmice in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top