Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 3-9 octombrie 2016

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 3-9 octombrie 2016

Afla care sunt cele mai importante previziuni pentru saptamana cuprinsa intre 3 si 9 octombrie 2016. Principalul eveniment al saptamanii este iesirea lui Mercur din Fecioara si intrarea acestei planete in zodia Balanta, pe 7 octombrie.

Previziuni karmice 3-9 octombrie 2016

BERBEC – Lucrurile incep sa se limpezeasca, iar perspectivele se schimba substantial in zilele ce vin. Trebuie sa faci eforturi in continuare pentru ca armonia sa dureze. Vei avea zile foarte norocoase, mai exact, pe 4 si 5 octombrie e posibil sa primesti bani multi.

TAUR – Nu va fi o saptamana usoara pentru tine. Criticile vor veni ca niste sageti iuti spre tine si vei fi nevoit sa faci o serie de concesii la care nu te-ai fi gandit niciodata.

GEMENI – Latura ta creativa va fi pusa la incercare. Vor fi o serie de oportunitati care te vor solicita din toate punctele de vedere, iar tonusul tau trebuie sa se imbunatateasca mai ales spre finalul saptamanii.

RAC – Apar provocari destul de dure in Casa Familiei. Conflicte vechi pot iesi din nou la iveala intr-o perioada in care nu exista sperante mari legate de relatiile tale cu rudeniile.

LEU – Daca ai vreun examen in saptamana ce vine, esti cel mai avantajat din toti nativii. Tot ce inseamna invatatura va primi o atentie speciala din partea astrelor.

FECIOARA – Mercur iese din harta ta natala si asta te va ajuta sa pui putina ordine in viata ta. Planeta intelepciunii ti-a lasat cateva lectii importante de viata pe care trebuie sa le iei exact asa cum ti-au fost prezentate. E posibil sa te remarci intr-un domeniu care iti era strain pana acum.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top