Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Previziuni karmice 5 – 11 octombrie 2015: CLIPE NEFASTE pentru Tauri si Capricorni!

Saptamana 5-11 octombrie 2015 se anunta foarte dificila pentru acele semne zodiacale care doresc sa duca la bun sfarsit un plan inceput recent.

Astrele se impotrivesc dorintei de a termina un lucru pe repede inainte, amintind ca este nevoie de multa rabdare si intelepciune.

Planeta Mercur se opune dorintelor insuficient analizate sau deciziilor luate dupa valul entuziasmului de moment. Planeta ratiunii vine si face ordine in viata fiecarui semn zodiacal, iar karma acestora va fi una ingreunata.

Previziuni karmice pentru Berbec. Vei avea parte de o perioada de acalmie, asta dupa ce in ultimele luni te-ai confruntat cu furtuni pe care nu mai stiai cum sa le infrunti. Se asterne linistea in sufletul si in caminul tau.

Previziuni karmice pentru Taur. Urmeaza clipe nelinistite in viata ta in perioada 7-9 octombrie. Anumite greseli facute de tine in trecut vor fi penalizate de persoane fata de care nu ai avut mare strangere de inima sa le confesezi niste adevaruri.

Previziuni karmice pentru Gemeni. Din 8 octombrie vor incepe episoadele iertarii in viata ta. Configuratia planetelor este prielnica impacarii cu persoanele cu care ai avut divergente in ultimul an. Perioada 8-12 octombrie este cea mai benefica pentru a face pace cu toata lumea, din punct de vedere karmic.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

Previziuni karmice pentru Rac. Alergi dupa miere, dar iti este frica de albine. Prin situatia asta vei trece intre 6 si 9 ale lunii. Daca faci bine, bine vei gasi. Daca nu iti asezi lucrurile cum trebuie, la momentul potrivit, nu vei avea nimic de cules.

Previziuni karmice pentru Leu. Casa Iubirii va fi cea mai afectata din punct de vedere astral/ karmic, mai ales in noaptea dintre 10 si 11 octombrie. Vei avea parte de surprize placute din partea partenerului, iar anumite gesturi va trebui sa le analizezi amanuntit astfel incat sa nu pierzi din vedere absolut nicio dovada reala de prietenie.

Previziuni karmice pentru Fecioara. Evenimentele te vor lua pe nepregatite iar din 6 octombrie se deschide o noua cale pentru a castiga bani. Vei face afaceri cu persoane despre care aveai o impresie gresita pana sa le cunosti adevaratele intentii.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top