Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Previziuni karmice pentru 12- 18 octombrie 2015: Varsatorii si Leii se REDESCOPERA!

PREVIZIUNI KARMICE. Urmeaza o saptamana plina de foc pentru toate semnele zodiacale. Luna ajunge la apogeu, iar Neptun isi cam face de cap. Descopera ce se intampla cu karma ta in urmatoarele 7 zile.

Previziuni karmice 12-18 octombrie 2015. Varsatorii si Leii se redescopera. Primesc oferte parca trase la xerox, insa fiecare isi pune in aplicare altfel planul.

Leul, de pilda, vrea sa fie mai activ, insa nu isi doreste ca munca sa ii fure prea mult timpul liber. De cealalata parte, Varsatorul va dori sa repare greseli din trecut pentru a fi mai bine integrat in viitoarele cercuri sociale.

Taurii isi insanatosesc karma in perioada urmatoare. Toate bolile la care au fost predispusi dispar cat ai zice peste. Si daca tot veni vorba de Pesti, acesti nativi vor fi zbuciumati din punct de vedere sentimental. Fostele experiente in amor si/sau sexuale revin ca un taifun in fata caruia nu stiu cum sa reactioneze.

Fecioarele vor avea o saptamana ceva mai putin impovarata, insa semnele de intrebare care nu le dau pace de ceva luni incoace vor ramane acolo.

Marea pedeapsa karmica a oricarei Fecioare este obligatia de a trai in medii nefavorabile pentru a invata duritatea vietii.

CITESTE SI: Horoscopul CULORILOR: care este nuanta care iti INFLUENTEAZA viata, in functie de zodie?

CITESTE SI: HOROSCOPUL VENUSIAN: Ce spune PLANETA TENTATIILOR despre TINE

Capricornii nu vor fi capabili nici in saptamana care urmeaza sa isi gestioneze finantele cum trebuie. Planurile de afaceri se cam duc de rapa.

Previziuni karmice 12-18 octombrie 2015. Sagetatorii, in schimb, vor primi niste banuti in plus iar asta ii va ajuta sa isi indeplineasca dorinte mai vechi. Isi vor da seama, in sfarsit, ca totul in viata functioneaza dupa legea compensatiei.

Berbecii si Gemenii vor avea niste necazuri spre finalul saptamanii. Astrele nu le sunt prielnice, iar karma acestora va fi supusa unui test astral fara precedent.

Berbecii trebuie sa invete sa cedeze, iar Gemenii trebuie sa isi puna in functiune toate abilitatile necesare pentru ca oamenii din jurul lor sa nu ii perceapa rai si zeflemitori.

Previziuni karmice pentru 12-18 octombrie 2015. Racii vor avea o saptamana reusita. Toate suferintele din trecut parca sunt rasplatite de energiile benefice care apar inca din 10 octombrie.

Balantele vor invata sa ierte, iar Scorpionii vor ajunge la performanta de a gasi noi resurse de distractie fara niciun leu in buzunar.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top