Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Prezentatorul de radio Răzvan Popescu a slăbit peste 30 de kilograme. Ce dietă a ținut

În ultimii ani, prezentatorul de radio Răzvan Popescu a avut fluctuații de greutate. După ce reușise să dea jos mai multe kilograme, acesta le-a pus la loc, iar de atunci a încercat permanent să facă schimbări în viața sa.

Iar ultima dintre ele se pare că a dat rezultate, deoarece acum este mai slab cu 30 de kilograme și este de nerecunoscut.

Colegul lui Flick a dezvăluit cum a reușit să slăbească atât de mult. Rezultatele sunt vizibile, iar acum toate hainele îi sunt vizibil mai mari.

„Am împlinit trei luni de când am hotarat să urmez programul Toman Diet Romania. Luiza Eacobescu e cea care m-a convins şi sunt deja pe minus… minus aproape 30 de kilograme”, ne anunţa el la mijlocul lunii septembrie. Iar de atunci a continuat să scadă în greutate.

„Nu am reuşit să identific nişte cauze clare, însă cred că a fost vorba despre neglijenţă, sedentarism şi un metabolism păcătos, ce asimilează toate alimentele nepotrivite pe care le mănânc. Haos cred că e cuvântul potrivit pentru stilul meu de viață de dinainte, 100% sedentar, mâncare tip fast-food pe bandă rulantă, mâncat o dată pe zi.

Citește și: Cum a slăbit Bursucu 16 kilograme, într-un timp record: „Nu mi-am dat seama că am ajuns la 135 de kilograme…”

În concluzie, îndeplineam toate condiţiile pentru a fi o persoană obeză. Din fericire, fiind încă tânăr, nu am apucat să resimt probleme de sănătate reale, poate doar uşoare dureri de spate şi gâfâială de fiecare dată când mergeam mai mult pe jos.

Citește și: Dieta Adelinei Pestrițu. Cum a slăbit 11 kilograme în mai puțin de două luni, cu doar 3 alimente

Pot să-ţi spun că era o dramă când trebuia să mă aplec să leg şireturile sau să ridic un obiect pe care-l scăpasem pe jos”, a spus Răzvan pentru taifasuri.ro.

Dieta la care a apelat Răzvan Popescu şi care a dat cele mai spectaculoase rezultate în cazul lui este una proteică, bazată pe asocierea controlată a proteinei per kilogram corp cu cantitatea necesară de legume verzi şi apă. Împreună, toate aceste 3 elemente duc la rezultate sigure, de pierdere în greutate din masa de grăsime, cu păstrarea masei musculare. Întreg procesul presupune parcurgerea a 4 etape, potrivit OK!Magazine:

1. 3 zile de detoxifiere şi 11 zile de dietă proteică, cu slăbire accelerată (se pot pierde între 3 şi 6 kg)

2. o etapă mai permisivă, în care se va respecta lista de legume şi carne permise, dar se vor introduce treptat şi alte alimente (slăbire mai lentă, dar sănătoasă, 1-1,5 kg/săptămână)

3. revenirea la legumele, carnea şi fructele ce nu au fost permise în primele două etape (stabilizarea greutăţii)

4. etapa de transformare într-un stil de viaţă sănătos.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top