Connect with us

Revistateo.ro

Bianca si Victor / foto: Facebook

Stiri

Prima declaratie a lui Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu a nascut: „Sunt foarte pregatit”

Bianca Dragusanu si Victor Slav au devenit astazi parinti pentru prima data si sunt mai fericiti ca niciodata de venirea pe lume a fetitei pe care o vor numi Natalya Sofia.

Victor Slav a vrut sa le transmita si prietenilor sai virtuali un mesaj:

„Azi 26 septembrie 2016 am asistat la nasterea fetitei mele Sofia. Un sentiment care nu poate fi exprimat in cuvinte.

Dragii mei…daca nu aveti copii, nu mai stati pe ganduri!”
, a scris Victor pe pagina sa de socializare.

Fericitul tatic a facut primele declaratii, la doar cateva minute dupa operatia de cezariana la care a fost supusa Bianca.

Victor Slav / foto: Facebook

Victor Slav / foto: Facebook

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ti tii copilul in brate, nimic nu mai conteaza, totul se schimba parca si in momentul ala incepe alta viata. Am strans-o in brate, nu mi-e frica s-o iau in brate, s-o intorc pe toate partile. Sunt foarte pregatit. Am stat in sala si as repeta oricand acest lucru. In 10 minute a fost scoasa Sofia, apoi a mai durat inca o jumatate de ora pana s-a terminat totul”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.

De cateva zile, Bianca astepta cu nerabdare acest moment, mai ales ca sarcina a fost una grea, din cauza problemelor mai vechi de sanatate pe care le are si s-a plans de multe ori ca nu a reusit sa doarma prea mult si ca abia asteapta sa devina mama.

Potrivit CANCAN.ro, Bianca nu s-a simtit foarte bine inainte sa intre in sala de nasteri. Vedeta a fost luata cu scaunul cu rotile din cauza starii sale de sanatate slabe, iar Victor Slav a ramas putin timp in rezerva VIP, dupa care a cedat si a mers sa isi ia ceva dulce. Victor nu a vrut sa plece din spital, asa ca a comandat flori pentru iubita lui.

Bianca Dragusanu a nascut o fetita

Inca de acum cateva saptamani, Bianca Dragusanu a renuntat la superstitii si i-a cumparat fetitei sale tot ce este necesar si i-a amenajat camera cu tot ce trebuie, iar prietenii au inceput sa ii faca mai multe cadouri micutei cu luni inainte de a se naste. Victor Slav, ca un iubit grijuliu, i-a fost aproape tot timpul sarcinii si a avut grija sa nu ii lipseasca nimic.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top