Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Prima fotografie cu chipul fetiței Laurei Cosoi

Laura Cosoi este o mămică fericită. A născut recent o fetiță sănătoasă și frumoasă foc, iar de curând, actrița din sitcom-ul „La Bloc” difuzat în urmă cu câțiva ani de PRO TV le-a împărtășit prietenilor virtuali prima fotografie cu micuța ei.

Poza în care Laura o ține în brațe pe micuță i-a înmuiat pe internauți. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: „Cu cine seamănă Rita?”.

Laura a născut în luna iunie: Cum s-a pregătit pentru acest moment

„Noi aşteptăm (un copil), facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an. Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are leagatură cu ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătura cu vârsta, cred că are legătura cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vina. „, a declarat Laura Cosoi la începutul acestei luni, în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: A devenit mamă azi! Este vestea momentulul în România: „S-a născut o viitoare campionă”

Cum a slăbit Andreea Mantea după ce a născut: „Mănânc orice în afară de…”

Laura Cosoi are un stil de viață sănătos

Actrița Laura Cosoi le oferă periodic urmăritorilor ei câte o rețetă de detoxifiere sau sfaturi pentru un stil de viață sănătos.

La cei 35 de ani ai săi, Laura arată ca o puștoaică. Întinerește și se menține în formă în mod vizibil și asta se datorează alegerilor sănătoase pe care le-a făcut.

Recent, vedeta a postat pe blogul personal o rețetă care poate fi inclusă în orice regim de detoxifiere a organismului.

Laura le recomandă fanelor sale să consume vinete umplute cu năut, una din cele mai sățioase și sănătoase preparate. Mâncarea poate fi consumată atât de vegetarieni cât și de cei care iubesc puiul sau porcul.

Pentru vinetele umplute cu năut ai nevoie de boabe de năut, ceapă verde, roșii, puțin usturoi și bulgur. Mărunțește ceapa verde și amestec-o bine cu usturoiul pisat. Așază-le pe un pat de vinete și condimentează-le după gust.

Compoziția se lasă în tava de copt aproximativ 20 de minute. Poftă bună!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top