Connect with us

Revistateo.ro

PRIMA MAȘINĂ începe din 2 Martie. Ce trebuie să știi despre acest program

Stiri

PRIMA MAȘINĂ începe din 2 Martie. Ce trebuie să știi despre acest program

Românii vor putea să ia credit pentru prima lor mașină, în programul intitulat PRIMA MAȘINĂ, care va derula începând cu 2 martie. 10 bănci oferă credite pentru primul autoturism, după modelul creditelor pentru un alt program cunoscut de creditare, „Prima casă”.

Băncile care nu au făcut încă un anunț dacă participă la acest program mai au la dispoziție câteva zile până luni, 2 martie, pentru a aplica la programul guvernamental. Programul PRIMA MAȘINĂ beneficiază de un plafon de 350 milioane euro, bani primiți de la guvern, pentru achiziționarea primului autovehicul.

CITEȘTE ȘI: A FOST FOTOGRAFIATĂ CEA MAI CELEBRĂ FANTOMĂ!

Băncile de la care românii vor putea lua bani pentru cumpărarea unui autoturism sunt: BCR, CEC, BRD, Porsche Bank România, Alpha Bank, ING și RCI Leasing România, printre altele. Condițiile de participare la acest program sunt simple: persoanele care doresc să aplice la aceste credite trebuie să aibă peste 18 ani, carnet de șofer și să demonstreze că nu mai dețin un alt autoturism.

Un alt lucru important de precizat este achitarea unui avans de cel puțin 5% din partea clientului, care va fi asigurat printr-o poliță CASCO cât timp va fi valabilă garanția. Vârsta maximă până la care se poate solicita acest credit este de 35 de ani. Pentru că este un program cu contribuție guvernamentală, statul va garanta 50% fin finanțarea acordată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top