Connect with us

Revistateo.ro

Noutati

Prima victimă a atacatorului Nikolas Cruz din Florida, o fată de doar 17 ani

Un atac sângeros a îngrozit lumea în această dimineață. Un băiat de 19 ani a omorât cu sânge rece 17 profesori și elevi de la unul din cele mai bune licee din Florida.

Un nebun a mers să împuște profesori și elevi la un liceu american

Prima victimă a lui Nikolas Cruz a fost o tânără de doar 17 ani pe nume Jaime Guttenberg. Fata nu a avut cum să scape de nebunia băiatului care a mers la liceu cu gândul de a-i secera pe toți.

Conform New York Post, părinții fetei, Fred și Jennifer Guttenberg au rămas șocați când au aflat din presă de cele întâmplate, iar apoi au avut confirmarea dramatică a morții fiicei lor.

CITEȘTE AICI FILMUL EVENIMENTELOR DIN LICEUL AMERICAN

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu, reacție emoționantă după atacul din liceul din Florida: „Mi se rupe inima”

Cel mai mare atentat terorist din această toamnă: 155 de morți și peste 120 de răniți

Nu mai puțin de 17 persoane au fost ucise de tânărul de 19 ani, iar alte 50 au fost rănite, unele mai grav altele au suferit doar răni ușoare, în funcție de locul în care se aflau la momentul producerii tragediei.

În timpul atacului, mulți elevi și-au găsit adăpost în clase, sub bănci. Unii elevi și-au folosit telefoanele mobile pentru a trimite mesaje celor dragi și chiar au apucat să filmeze și să posteze pe rețelele sociale.

O profesoară a povestit că s-a închis în baie cu cei 19 elevi cu care avea oră.

Suspectul ar fi încercat inițial să se amestece în mulțimea de studenți care încerca să fugă, dar planul nu a mers. Între timp, pe măsură ce vestea atacului s-a răspândit, părinții au venit disperați la liceu.

Culmea este că Parkland, cu o populație de 31.000 de oameni în 2016, fusese numit cel mai sigur oraș din Florida anul trecut. Situat în sudul statului, în oraș nu se întâmplaseră anul trecut decât șapte incidente violente și 186 de încălcări de proprietate.

1 Comment

1 Comment

  1. lucy

    2018-02-15T22:08:57+02:00 at 2018-02-15T22:08:57+02:00

    CE DE NEBUNI MAI ARE SI AMERICA MAI FRATE.NICI NU LE MAI TREBUIE TERORISTI .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Noutati

To Top