Connect with us

Revistateo.ro

PRIMELE POZE DIN 2015. CARA DELEVINGNE s-a întors ÎN FORȚĂ

Stiri

PRIMELE POZE DIN 2015. CARA DELEVINGNE s-a întors ÎN FORȚĂ

Cara Delevingne nu se oprește. Dacă 2014 a fost anul ei, să se pregătească 2015! Topmodelul britanic în vârstă de 22 de ani a început anul din nou ca imagine a firmei Topshop, protagonizând o sesiune foto pentru campania de primăvară-vară 2015.

În noua ei sesiune foto, Cara Delevingne apare cu un aer relaxat, a renunțat la privirea nervoasă care o caracterizează și a adoptat stilul zen. Hainele pe care le poartă Cara sunt haine ce pot fi purtate pentru orice eveniment informal, pe stradă sau la locul de muncă. Eleganța și versatilitatea ținutelor sunt practic elementele cheie care fac din noua colecție Topshop una cu un succes deja garantat.

PRIMELE POZE DIN 2015. Cara Delevingne s-a intors in forta1

Fotografiile Carei Delevingne au fost făcute de Alasdair McLellan. Campania publicitară pentru primăvară-vară 2015 se joacă cu deja clasicul contrast alb-negru. Cara apare în fotografii sigură pe ea însăși, cu un aer ușor sfidător, dar pentru prima oară fără să se încrunte atât de tare cum ne-a obișnuit, deoarece tocmai asta este și ideea Topshop: o atitudine cât mai casual.

PRIMELE POZE DIN 2015. Cara Delevingne s-a intors in forta2

În imaginea de mai jos, cu jeanși și un sacou simplu negru peste o bluză albă, Cara aduce un aer al anilor 70 amintind de stilul vestimentari al cântăreților la modă în acea perioadă.

PRIMELE POZE DIN 2015. Cara Delevingne s-a intors in forta3

Topshop nu se putea abține să scoată și câteva haine puțin mai sexy, dar decente. Fie că este vorba de o rochie decupată la umeri sau elementele florale specifice primăverii, Cara reușește să fie sexy în orice ipostază, fără vulgaritate.

PRIMELE POZE DIN 2015. Cara Delevingne s-a intors in forta4

Îți place noua colecție Topshop?
Sursa fotografiilor: nosotras.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top