Connect with us

Revistateo.ro

Primerul - tot ce nu știai despre el

Machiaj

Primerul – tot ce nu știai despre el

Pe parcursul zilei uleiurile naturale din piele încep să se elibereze și se crează efectul de piele uleioasă pe care nimeni nu îl agrează. Această problemă apare mai ales la persoanele care au tenul gras. Dacă primerul tău este suficient de mic pentru a-l putea purta în poșetă, ia-l cu tine la birou și aplică o cantitate mică pe zonele cu probleme. Tenul tău va fi din nou mat și va avea un aspect curat, natural. Este un truc rapid care va face diferența.

CITEȘTE ȘI: COSMETICE LUXOASE CARE CONȚIN AUR

Primerul nu fixează doar fondul de ten, ci poate fi folosit și pentru a fixa mai bine rujul pe buze. Culoarea va rezista pe tot parcursul zilei, iar buzele tale nu se vor usca și nu se vor crăpa. Totodată, primerul este produsul minune care remediază aspectul porilor dilatați. Dacă te confrunți cu această problemă este musai să folosești un primer, chiar și dacă nu obișnuiești să te machiezi. Aplică o cantitate mică de primer în zonele cu probleme și apoi folosește o pudră translucidă pentru a oferi o strălucire naturală tenului.

Spre sfârșitul zilei fondul de ten poate să se acumuleze în liniile fine de pe față, iar asta oferă un aspect neplăcut. Primerul umple aceste imperfecțiuni și oferă o suprafață netedă, la care machiajul aderă mult mai bine. Totodată, el poate acoperi mai bine cicatricile, coșurile, petele și toate celelalte imperfecțiuni pe care, din nefericre, cu toții le avem.

Primerul trebuie aplicat după crema hidratantă, înainte de orice alt produs de make up. Totodată, îl poți folosi și pe gât, decolteu sau chiar pe picioare, pentru a obține o strălucire naturală, incredibilă. Începe cu o cantitate mică, iar pe parcursul zilei mai aplică puțin pe zonele cu probleme.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top