Connect with us

Revistateo.ro

Loren Kleinman simtea ca ceva nu este in regula, desi medicii o asigurau ca nu are probleme de sanatate. A primit un diagnostic gresit. Ce s-a intamplat?

Inedit

A primit un diagnostic gresit si a fost la un pas de moarte. Povestea ei este de necrezut

Loren Kleinman a fost la un pas de moarte dupa ce a primit un diagnostic gresit. Femeia sustine ca ar fi trebuit sa isi asculte instinctul. Desi a mers la mai multi medici, rezultatul a fost acelasi. I-au spus ca nu trebuie sa isi faca griji. I s-a spus ca nu este altceva decat un muschi incordat in zona gatului. In realitate era o infectie mortala.

Un diagnostic gresit ar fi putut sa o coste viata

Loren Kleinman a mers la medic pentru ca avea dureri in zona gatului. Acesta a linistit-o spunandu-i ca nu are de ce sa isi faca griji. Sustinea ca este vorba despre un muschi incordat. Instinctul femeii ii spunea ca este mai mult decat atat, dar a avut incredere in diagnosticul specialistului. Doua zile mai tarziu, cand durerea a devenit inspuortabila, Loren a mers la un alt medic. Raspunsul celui de-al doilea specialist a fost acelasi.

Cateva zile mai tarziu, starea ei de sanatate s-a inrautatit. A ajus la spital si a fost la un pas de moarte. Era vorba, in realitate, despre o infectie puternica a gatului. A urmat un tratament, insa nu credea ca va supravietui. Timpul petrecut in spital a schimbat modul in care vede viata. Acum o apreciaza mai mult decat inainte. In urma acestei experiente a avut cateva lucruri de invatat. Acum stie mai mult ca niciodata ca isi cunoaste corpul mai bine decat oricine altcineva. In plus, a invatat ca atunci cand instinctul ii spune ca ceva nu este in regula, trebuie sa il asculte. Pentru a se asigura ca nu va mai trece prin astfel de situatii, de acum inainte ii va adresa medicului intrebari pe care le considera importante.

Loren Kleinman atrage atentia asupra faptului ca multi oameni primesc un diagnostic gresit. Tocmai de aceea este important sa isi asculte instinctul si sa consulte mai multi medici. Sanatatea este cea mai importanta si trebuie sa avem grija de noi.

Articole pe acceasi tema:

Remediul natural pentru dureri in gat. Scapi de neplaceri in doar doua ore

Unguent pentru gat intepenit din sare si ulei de floarea soarelui

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top