Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

5 motive pentru care femeia ar trebui sa faca primul pas

Femeile sunt obisnuite ca barbatii sa faca totul in relatie. Primul salut, primul sarut, primul pas catre o relatie. Mai jos am insirat 5 motive pentru care e bine ca fata sa faca primul pas in materie de barbati.

1. Baiatul nu isi da intotdeauna seama ca il placi
Pe langa faptul ca sunt timizi, unii baieti nu fac primul pas deoarece nu isi dau seama ca sunt placuti. Fetele sunt mai discrete. Daca nu au „unda verde”, barbatii prefera sa stea la locul lor, in loc sa se simta stanjeniti de un refuz.

2. Pentru ca asa vei afla daca te place sau nu
In caz ca nu stii daca te place sau nu, asa poti afla. Este dificil sa placi pe cineva in secret (secret insemnand ca toata lumea stie, mai putin el). Te gandesti tot timpul la persoana repsectiva, nu te poti concentra, nu ai pofta de mancare, ii verifici facebookul din ora in ora. Toate astea trebuie sa inceteze. Ia-ti inima in dinti si intreaba-l daca vrea sa iesiti la o cafea. Daca raspunsul este negativ, nu trebuie sa te simti umilita. Macar acum stii ce ai de facut si poti merge mai departe, chiar daca la inceput va fi mai greu.

3. Pentru ca ar putea iesi ceva frumos
Gandeste-te ce frumos ar fi daca atunci cand il inviti in oras el spune DA. Ar putea insemna inceputul unei povesti frumoase de dragoste, si de ce sa nu iti asumi un risc intrebandu-l?

CITESTE SI: Aceasta este formula unei relații de succes, recent descoperită de matematicieni

CITESTE SI: Cele mai interesante citate despre relații

4. Pentru ca asa nu te vei mai intreba cum ar fi fost daca…?
Atunci cand placi pe cineva, ai tendinta de a-ti imagina tot felul de scenarii. Ori ca esti refuzata, ori ca ar putea fi el cel care te asteapta langa altar. Asuma-ti faptul ca esti atrasa de el si lasa-l sa stie acest lucru. Asa, nu te vei mai tortura cu ganduri si vei sti ceva sigur.

5. Pentru ca mai tarziu vei regreta lucrurile pe care nu le-ai facut
Cand vei fi batrana si iti vei aminti de tinerete, vei aprecia mai mult lucrurile pe care le-ai facut, pentru ca asa ti-ai imbogatit amintirile si trairile. In schimb, vei regreta toate lucrurile pe care le-ai fi putut face, dar ti-a fost prea teama sa le incerci.

Fii curajoasa si spune-i ce simti. Chiar daca vei fi refuzata, nu este un capat de lume. Pierderea este a lui, nu a ta!

Ai facut vreodata primul pas? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top