Connect with us

Revistateo.ro

Principele Nicolae o acuza pe mama presupusului sau copil ca refuza testele ADN

Stiri

Principele Nicolae o acuza pe mama presupusului sau copil ca refuza testele ADN

Principele Nicolae sustine ca mama presupului sau copil nu vrea sa faca testul ADN pentru a dovedi lumii ca nu el este tatal biologic al acestuia, anunta Antena 3.

Principele Nicolae a fost scos din linia de succesiune la Coroana Regala deoarece ar fi facut un copil cu o femeie care nu are origini nobiliare. Mama presupusului sau baiat refuza testul ADN care, conform pozitiei fostului membru al Casei Regale, ar demonstra ca nu este copilul sau.

Ce rol are presupusul copil al Principelui Nicolae

Filip Lucian Iorga, fost consultant al Casei Regale: „Rolul acestui copil, eventual copil al lui Nicolae, el nu poate exista in absenta unei hotarari a sefului Casei Regale. Niciun descendent al regilor Romaniei care nu e confirmat de Casa Regala nu afecteaza activitatile Casei Regale”, a declarat acesta la Antena 3.

Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale si i-a retras titlul monarhic acordat in anul 2010. Nicolae era al treilea in ordinea de succesiune, dupa Mihai I si Principesa Margareta.

„In calitate de Sef al Casei Regale si Familiei Regale ale Romaniei, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gandul la Romania timpurilor care vor veni dupa incheierea domniei si vietii fiicei sale, Margareta, Custodele Romaniei.

Majestata Sa a afirmat ca Familia Regala si societatea romaneasca din acele vremuri vor avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei, bine cumpanita, cu principii morale, respect si mereu cu gandul la ceilalti”, scria in comunicatul de presa trimis de Biroul de Presa al Casei Regale in august 2015.

Nicolae este fiul Principesei Elena a Romaniei. Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills s-a nascut pe 1 aprilie 1985 la Meyrin (Elvetia) si este cel mai varstnic nepot al fostului suveran al Romaniei, Mihai I.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top