Connect with us

Revistateo.ro

Principesa Charlene de Monaco a NĂSCUT gemeni. CUM SE NUMESC CEI DOI COPII ȘI CINE VA FI PRINȚUL MOȘTENITOR

Stiri

Principesa Charlene de Monaco a NĂSCUT gemeni. CUM SE NUMESC CEI DOI COPII ȘI CINE VA FI PRINȚUL MOȘTENITOR

Principesa Charlene de Monaco a născut ieri după masă doi copii identici, o fată și un băiețel, la spitalul Princesse-Grace din Monaco.

Gemenii s-au născut la două minute distanță, fetița venind pe lume mai repede decât băiatul, care va fi prințul moștenitor. Gabriella s-a născut la ora 17:04, ora locală, iar fratele ei geamăn, Jacques, s-a născut la 17:06. Chiar dacă fetița a venit mai repede pe lume cu două minute, băiețelul are întâietate la tron, conform regulilor monarhice din Monaco.

CITEȘTE ȘI: JUANES A COMPUS O MELODIE PENTRU UN FILM DISNEY

Prințul Albert de Monaco mai are doi copii pe care i-a recunoscut, însă provin din relații din afara căsniciei, fapt pentru care și-au pierdut drepturile succesorale. În anunțul postat pe Facebook de Palatul Princiar din Monaco, aflăm că pe fetiță o cheamă Gabriella, Thérèse, Marie iar pe băiețel Jacques, Honoré, Rainier.

Albert de Monaco devine tată de gemeni la vârsta de 56 de ani, fiind recăsătorit cu înotătoarea sud-africană Charlene de Monaco (36). Vestea nașterii celor doi copii a fost anunțată prin 42 de tunuri de foc, câte 21 pentru fiecare dintre copii. Tradiția monarhiei din Monaco spune că anunțarea nașterii unui prinț moștenitor se face prin 101 focuri de armă și 21 de tunuri dacă născutul este o fetiță. ALbert de Monaco a dorit să inoveze tradiția, oferind câte 21 de tunuri pentru fiecare, mai ales că Gabrielle s-a născut mai repede decât prințul moștenitor.

Peste câteva zile, Charlene și Albert de Monaco își vor prezenta copii în fața presei și a locuitorilor din Monaco. La intrarea în Palatul Princiar din Monaco se va găsi un act de proclamare a nașterii (un certificat de naștere realizat special pentru casa princiară) și o carte unde locuitorii din monaco își vor putea scrie felicitările pentru cei doi prinți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top