Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Prințesa Diana era foarte inteligentă! Uite de ce făcea acest gest mereu

Prințesa Diana este în continuare în centrul atenției, deși au trecut aproape 20 de ani de la moartea sa. Cunoscută drept prințesa inimilor, Diana făcea o serie de gesturi pe care mulți nu le-au înțeles când aceasta trăia.

Prințesa Diana, un gest explicat după 20 de ani

Unul dintre acestea este apropierea de piept a poșetelor și genților pe care le purta. Creatorul de modă Anya Hindmarch a dezvăluit de ce făcea Lady Di asta de fiecare dată când ieșea în public.

Diana prefera poșetele mici, genul plicurilor, și obișnuia să le țină aproape de inimă. Conform creatorului de modă britanic, Diana făcea asta pentru a evita presa de scandal și pentru a-și acoperi decolteul. În cele mai multe cazuri, atunci când Diana își apropia plicul de piept, paparazzii și fotoreporterii acreditați știau că femeia nu avea de gând să vorbească despre viața personală. Acesta era modul în care Diana transmitea mesajul potrivit căruia nu e dispusă să comenteze picanteriile apărute în tabloide.

CITEȘTE ȘI: Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Prințesa Diana înainte să moară

Mai mult decât atât, faptul că Diana reușea să impună respect în acest fel o punea într-o lumină bună, spre deosebire de fostul ei soț, Charles, care devenea foarte agitat și vizibil iritat de întrebările pe care jurnaliștii le puneau. Charles nu putea ieși de fiecare dată cu diplomație din situațiile jenante, optând să sfideze presa în stilul caracteristic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top