Connect with us

Revistateo.ro

Star

Prințesa Diana s-a ”reîncarnat”. Ea e femeia care i-a luat locul. Asemănarea e IZBITOARE

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la moartea prințesei Diana. Pe 31 august, în Marea Britanie vor avea loc evenimente speciale în memoria celei care a fost prințesa inimilor.

Anii au trecut cu multă durere peste familia regală, iar copiii prințesei s-au obișnuit cu greu cu moartea mamei lor.

Jurnaliștii britanici și oamenii de rând care iubesc și respectă Casa Regală susțin că prințesa a fost deja înlocuită de… Kate Middleton, ducesă de Cambridge.

Asemănarea dintre comportamentul Dianei și al lui Kate în ieșirile publice este tot mai mare. Se pare că soția Prințului William a împrumutat masiv gesturile, ținutele și chiar părți din discursurile Dianei.

Aparițiile publice din ultima vreme ale lui Kate aduc aminte de atitudinea pacifistă și plină de dragoste a Dianei.

O altă asemănare: Kate și Diana, aceeași boală

Se pare că soția Prințului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticată Prințesa Diana.

Casa Regală a dezmințit prin diferite căi, în special prin publicațiile apropiate acesteia că ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slăbit drastic în ultima perioadă, oamenii remarcând că a ajuns piele și os, iar mâinile ei arată foarte îmbătrânite, asemănătoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsivă.

Cine este cu adevărat Camilla Parker, femeia care a înlocuit-o pe Prințesa Diana în inima lui Charles

„Soțul meu și-a pus mâna în jurul taliei mele și a spus «Ești un pic dolofană aici, nu-i așa?» și acest lucru a trezit ceva în mine”, explica Diana. Acesta ar fi episodul de la care prințesa inimilor a început să țină cure drastice de slăbire și ar fi terminat bulimică.

Bulimia este o tulburare psihologică. Aceasta e caracterizată de dorința obsesivă a unei persoane de a slăbi.

Simptomele bulimiei par a fi modalitățile de a controla greutatea corporală. Bulimia este numită și boala persoanelor care nu-și iubesc corpul.

În cartea ”Diana: adevărata ei poveste”, autorul Andrew Morton dezvăluie drama prin care a trecut Diana

Multă lume o urăște, dar puține persoane îi știu cu adevărat povestea de viață. Camilla Parker Bowles este personajul negativ din familia regală britanică. A devenit una din cele mai detestate figuri publice după ce Prințul Charles și Diana au divorțat, iar presa britanică scria de nenumărate ori că doamna Bowles i-ar fi făcut zile fripte Dianei.

Camilla Parker Bowles, implicată într-o adevărată telenovelă regală

Camilla este ducesă de Cornwall și este soția actuală a prințului Charles. Despre viața ei se cunosc puține lucruri. Noroc cu autori precum Penny Juno, unul dintre oamenii care a dezvăluit în cartea sa o serie de aspecte care o umanizează pe cea mai detestată femeie din familia regală.

Juno a scris o carte în care prezintă din altă perspectivă povestea de iubire dintre Charles și Camilla, din punctul de vedere al acesteia. Biografia detaliează obsesia lui Charles pentru actuala lui soția și căsătoria tumultuoasă a acestora.

În 1970, pe vremea când Camilla nu era o figură atât de cunoscută, Charles era topit după ea. În timp ce el era plecat cu regimentul său în diferite țări (Caraibe, India) îi trimitea scrisori disperate femeii, chiar și după ce aceasta s-a logodit cu Andrew Parker-Bowels. Charles nu a putut participa la nunta lor din cauza geloziei sale de necontrolat.

Mulți jurnaliști britanici spun că din cauza obsesiei sale pentru Camilla și a suferinței pentru că nu o putea avea de la bun început, Charles s-ar fi refugiat în patima alcoolului.

În noaptea dinainte de nunta sa cu Diana, Charles ar fi plâns ca un copil în camera sa.

Camilla era căsătorită cu Andrew, un ofițer de cavalerie chipeș, dorit de multe femei. Andrew avea sânge nobil și legături puternice cu familia regală. Era bine privit de membrii casei regale, mult mai bine văzut decât Camilla.

Din nefericire pentru Camilla, Andrew era mult prea iubăreț și nu s-a putut dezice de la fructul oprit. A înșelat-o de nenumărate ori motiv pentru care cei doi s-au separat.

Camilla i-a fost prezentată lui Charles de o prietenă comună, Lucia Santa Cruz, care era de fapt, Cupidon. Lucia își dorea ca actuala soție a lui Charles să uite în acest fel suferințele provocate de Andrew.

Charles, regele Edward VII. E foarte probabil ca bunica Sonia, a Camillei, să fi fost chiar fiica regelui, ceea ce face ca Charles și Camilla să fie legați prin sânge.

Charles și Camilla s-au căsătorit în ciuda suspiciunilor că ar fi legați prin sânge, după ce a divorțat de Diana. Înainte de Diana, prințul Charles a ieșit cu Lady Sarah Spencer, sora cea mare a Dianei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top