Connect with us

Revistateo.ro

Prințesa Kate, prima apariție în public după problemele cu sarcina. De ce i-a fost teamă

Inedit

Prințesa Kate, prima apariție în public după problemele cu sarcina. De ce i-a fost teamă

Publicul britanic, și nu numai, a asistat la prima apariție în public a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, după ce chiar ea a recunoscut într-un comunicat de presă că cea de-a doua sarcină îi provoacă niște probleme severe. Prințesa Kate a apărut în public cu prințul William deoarece se simte mai bine, regina Elisabeta cerându-i de altfel să îl însoțească pe soțul ei la un eveniment special.

Prințesa Kate și Prințul William i-a întâmpinat luni la Londra pe președintele statului Singapore, Tony Tan Keng Yam, și soția acestuia, Mary. Kate Middleton a apărut în public radiantă și gata să își reia atribuțiile de prințesă, în ciuda speculațiilor din tabloidele britanice că s-ar afla la capătul puterilor (mai ales că a rămas din nou însărcinată). Aceasta a purtat la întâlnirea cu președintele statului Singapore un costum marca Alexander McQueen și o pălărie semnată de Jane Taylor.

Prințesei Kate i-a fost teamă să iasă din casă, după problemele avute cu sarcina. „Am fost foarte anxioasă în ideea că voi ieși în sfârșit din casă, asta în mod sigur”, i-a spus prințesa Kate soției președintelui singaporez, Mary. După întâlnirea oficială care a avut loc între ducesa de Cambridge, prințul William și cei doi oficiali singaporezi la hotelul Royal Garden, aceștia s-au mutat apoi la Horse Guard Parade, unde au fost așteptați de regina Elisabeta care a pregătit ceremonia de bun venit.

Ducii de Cambridge s-au deplasat cu o caleașcă până la Palatul Buckingham, unde doar William s-a reunit cu regina pentru a lua prânzul.

PANCITA A LA VISTA

Prințesa Kate și prințul William, așteptându-i pe oficialii singaporezi

KATE MIDDLETON

Prințesa Kate, mai slabă decât de obicei într-o ținută Alexander mcQueen

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top