Connect with us

Revistateo.ro

Printul William este o figura marcanta a familiei britanice, iar un gest pe care l-a facut recent a uimit o lume intreaga.

Stiri

Printul William a consolat o fetita orfana: „Stii ca am pierdut-o si eu pe mami?”

Printul William este o figura marcanta a familiei britanice, iar un gest pe care l-a facut recent a uimit o lume intreaga.

Printul William a consolat o fetita care sufera dupa pierderea tatalui. Ducele de Cambridge a incercat sa o faca pe micuta sa inteleaga ca viata presupune si astfel de momente tragice. Cu toate acestea, nimeni nu trebuie sa se lase doborata de ele. El i-a vorbit despre regretata printesa Diana, care a murit in anul 1997.

„Stii ce mi s-a întamplat si mie? Stii ca am pierdut-o si eu pe mami cand eram foarte mic? Eu aveam 15 ani, iar fratele meu, 12 ani”, i-a explicat William fetitei, aratandu-i ca amandoi se afla în aceeasi situatie.

„Vrei sa vorbim despre tati? Este foarte foarte important sa vorbim despre el”, a mai adaugat ducele, conform The Mirror.

„Nu mi-a venit sa cred cand a inceput sa vorbeasca despre mama lui. A fost un moment foarte emotionant si m-am abtinut sa nu plang, dar pana la urma nu am reușita”. Este marturia mamei lui Aiofe, fetita care si-a pierdut tatal.

Printul William si-a pierdut mama in 1997

In luna august, se implinesc 20 de ani de cand Printesa Diana a murit intr-un tragic accident de masina. Printul William si printul Harry erau niste copii atunci cand si-au pierdut familia.

Printul William si ducesa de Cambridge sunt impreuna de peste 10 ani. Logodna celor doi a fost anuntata la 16 noiembrie 2010, si ea a participat la numeroase evenimente regale inainte ca ei sa se casatoreasca la 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey.

Cei doi au impreuna doi copii, pe printul George si pe printesa Charlotte.

Articole pe aceeasi tema:

Moment emotionant: Printul William alina un baiat care si-a pierdut mama

De ce printul William si Kate Middleton nu se tin de mana in public

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top