Connect with us

Revistateo.ro

Prințul William, mesaj dureros la 20 de ani de la moartea mamei sale

Star

Prințul William, mesaj dureros la 20 de ani de la moartea mamei sale

Prințul William nu s-a acomodat deloc cu ideea morții mamei sale, Lady Diana. Ducele de Cambridge a acordat un interviu pentru revista GQ în care a vorbit despre Prințesa Diana și felul în care a trecut peste moartea sa.

”Stabilitatea pentru mine este foarte importantă. Vreau să îmi cresc copiii într-o lume fericită, stabilă și sigură. Acest lucru este foarte important pentru noi ca părinți. Vreau ca George să crească într-un mediu real și viu. Nu vreau să crească în spatele zidurilor palatului. Trebuie ca el să iasă și să cunoască lumea”, a declarat William în cadrul interviului.

”Mi-au trebuit aproape 20 de ani să ajung în actualul stadiu. Încă mi se pare foarte greu din cauză că atunci a fost atât de greu. Și de asemenea nu este la fel ca durerea majorității oamenilor, deoarece toată lumea știe despre asta, toți cunosc povestea, toată lumea o știe pe ea”, a mai spus prințul.

Ce a făcut Prințesa Diana înainte să moară – marele ei secret a ieșit la iveală

Au apărut noi detalii despre ce a făcut prințesa Diana înainte să moară. Speculațiile au curs multă vreme de la moartea ei. S-a scris inclusiv că aceasta ar fi fost cauzată intenționat și că prințesa inimilor nu a murit într-un simplu accident.

În documentarul „The last 100 Day of Diana” se vorbește despre prima și ultima vară de după divorțul de Prințul Charles. Ea și-a petrecut ultimele zile alături de iubitul ei. Documentarul dezvăluie că nu Dodi al-Fayed era marea sa iubire, așa cum credeau toți.

CITESTE SI: Secretul pe care l-a luat Prințesa Diana în mormânt. Ce știa despre Regină

CITESTE SI: Cum ar fi putut fi salvată Prințesa Diana de către Regina Elisabeta

Diana a anunțat divorțul de Charles în 1992, însă cei doi au semnat actele abia în 1996, cu un an înainte de moarte.

Documentarul susține că marea iubire a Dianei nu era Al Fayed, ci Hasnat Khan, un chirurg londonez. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top