Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

PROBA DE FOC LA INCEPUT DE 2016: Zodia care va trebui sa se imprieteneasca cu DUSMANII

Anul 2016 incepe in forta pentru unul din cei mai avantajati nativi in 2015. Prezenta lui Venus si a lui Jupiter in diferite case, importante pentru cariera si linistea sufleteasca, a ajutat semnul zodiacal guvernat de Mercur sa se trezeasca la realitate…

… si va cobori atat de bine cu picioarele pe pamant incat va face pact cu Diavolul pentru supravietuire. Inca din luna ianuarie se anunta schimbari fundamentale pentru unul din cei mai puternici nativi.

Va face casa buna cu dusmanii pentru ca nu va avea scapare, iar atunci cand te incoltesc lupii renunti la (aproape) orice principiu pentru ca sa iti fie tie bine.

Acest semn zodiacal a fost greu incercat in 2015 pentru ca a pus mult suflet pentru persoane care nu meritau. Din nefericire, aceleasi persoane vor veni cu pretentii din partea acestui nativ, mai ales ca va fi obligat sa colaboreze in permanenta cu acestia.

Este zodia care nu stie sa minta, nu ii place sa se prefaca, insa loviturile vietii o invata ca trebuie sa faca fata situatiilor in care e vorba despre viata si sentimentele sale. Pentru a nu ajunge la balamuc cu gandurile negative si starile de depresie, protagonistul lunii ianuarie isi va calca pe inima pentru a nu mai cadea in prapastie.

CITESTE SI: Zodia care va castiga cei mai multi bani in 2016

CITESTE SI: DUELUL ZODIILOR: Zodia care se plange tot timpul versus cea care actioneaza mereu

Are norocul de a fi inconjurat de persoane minunate cu ajutorul carora face casa buna cand vine vorba de sfaturi si planuri de viitor.

Este vorba despre nativul nascut in zodia Fecioara. Acest semn rational, critic, excesiv uneori in atitudinile sale, dar extrem de inimos trebuie sa se trezeasca la realitate pentru ca destinul sa nu ii puna piedici si mai mari.

Din luna ianuarie incepe o noua etapa de evolutie pentru Fecioara. Aceasta etapa nu va fi insa definitiva intrucat abia de acum incep marile batalii.

Perspicacitatea, puterea de a nu renunta la investigare pana sa scoata o vorba pe gura si mai ales dorinta de a-si indeplini un mare vis (secret pentru multi, chiar si pentru prieteni) vor fi armele letale pentru dusmani. Inamicii nu isi vor da seama in ce moment Fecioara isi va juca toate cartile si nu stiu cati asi are in maneca.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top