Connect with us

Revistateo.ro

facebook

Stiri

Probleme cu Facebook. Ţi s-a întâmplat şi ţie?

Cea mai mare reţea de socializare a fost pusă la pământ în câteva secunde, spre disperarea celor care petreceau ore bune în spaţiul virtual. „Ce s-a întâmplat cu Facebook?”, s-au întrebat utilizatorii.

CITEŞTE ŞI: 4 motive pentru care primeşti LIKE pe FACEBOOK

Nu de multe ori se întâmplă să vedem aşa ceva. De dimineaţă, mai mulţi utilizatori ai celei mai mari reţele de socializare, Facebook, au încercat în zadar să se logheze pe pagina de profil.

O eroare tehnică sau supraaglomerarea serverelor?

„Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl veţi putea accesa din nou peste câteva minute”. Acesta a fost mesajul pe care l-au primit mai mulţi utilizatori, în locul news feed-ului zilnic.

„Îţi mulţumim pentru răbdarea ta, pe durata îmbunătăţirii site-ului”, se încheia mesajul apărut în urma încercării de logare pe reţeaua de socializare. Încă nu se ştie ce s-a întâmplat cu exactitate, însă cu siguranţă nu a fost vorba de o îmbunătăţire a site-ului, din moment ce alţi utilizatori au putut naviga liniştiţi pe „peretele” încărcat cu informaţii de la alţi useri.

Indiferent de situaţie, cert este că „Facebook va reveni în curând”, sau cel puţin aşa spun cei care se ocupă de administrarea reţelei cu peste 750 milioane de useri (în 2011).

Sursa foto Revista TEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top