Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

3 produse cosmetice care iti salveaza aspectul in orice situatie

Uneori nu ai timp sa te machiezi inainte sa pleci la serviciu, si nu ai de unde sa stii ce schimbari neprevazute iti pot aparea in agenda. De acum poti sta fara grija. Asigura-te ca ai in permanenta aceste produse cosmetice la tine in geanta si esti salvata.

1. Fondul de ten
Este printre primele lucruri pe care le aplici pe fata inainte de a iesi in oras. Bineinteles, dupa ce hidratezi pielea cu o crema si aplici o baza pentru machiaj dar, in momente de criza, fondul de ten te ajuta si fara acestea. Aplica un strat subtire pe ten, fara sa exagerezi cantitatea (in caz ca nu ai o pudra compacta la tine cu care sa il fixezi). Fondul de ten este util in astfel de cazuri, deoarece iti ajuta chipul sa nu para obosit, ci stralucitor si odihnit.

fond de ten

 

2. Rimelul
Niciun machiaj nu este complet fara nelipsitul rimel. Acesta are rolul de a alungi genele si a incarca usor privirea, conturand ochii. Alege-ti rimelul potrivit, dupa tipul genelor, iar apoi pune-l in trusa de cosmetice din geanta de serviciu, ca sa nu il uiti niciodata acasa.

rimel

 

3. Blush-ul
Din moment ce este un machiaj facut la repezeala, intr-un timp scurt, ne putem lipsi de pudra care ofera un aspect matifiat tenului. In schimb, nu putem renunta la blush, care ofera culoare obrajilor. Fondul de ten nu este suficient pentru a oferi acea stralucire dorita a fetei, pentru ca oricat de elaborat ar fi un machiaj, acesta nu pare finisat fara petele de culoare oferite de blush.

blush

 

Acestea sunt recomandarile noastre in ceea ce priveste trusa cosmetica „de salvare”. Daca o ai la tine in fiecare zi, nu vor exista momente care sa te ia prin surprindere si nu te vei simti nepregatita niciodata.

Tu ce produse cosmetice folosesti atunci cand esti pe fuga? Spune-ne in comentarii.

Surse foto: Shutterstock, cupio.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top